Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda çolak caner falan gelırse emre kılınç çöp olur sımdıden dıyelım

jımmy gıbı toplam 2 saat falan oynar sezon boyunca

Falcao: "Sezon başında hazırlık dönemi geçiremedim. Bu durum beni olumsuz etkiledi. Bir an önce sahada olmak, gollerimle taraftara sarılmak istiyordum ama bu heves, sakatlığı beraberinde getirdi. İnsanları hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm." (Milliyet)

En az kisa kadar sabir edin su adama

arda gelir ama pek oynamaz diye düşünüyorum. vücudu kaldırmaz.

bunlar çete abı

emreK sagda oynasın ayagı yaparlar basta hocaya sonra ılla kı takım süreklı soldan atak yapacagı ıcın emre sahada gözükmez transfer dönemının sonuna dogru da bı tane afrıka kökenlı sag kanat alırız formayı ona verırız emrenın maası cöp olur

arda sakatken falan da emre ç sola geçer ne bıleyım

Okan

Sener - Semih - Ahmet.C - Caner

Selcuk - Taylan

Emre Kilinc - Emre Akbaba - Ogulcan Caglayan

Adem​

Galatasaray, Akhisarspor'dan Ali Kaan Güneren ile prensip anlaşmasına vardı. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçen yönetim, Ege ekibinin 10 numarasıyla söz kesti.

bunlar çete abı

emreK sagda oynasın ayagı yaparlar basta hocaya sonra ılla kı takım süreklı soldan atak yapacagı ıcın emre sahada gözükmez transfer dönemının sonuna dogru da bı tane afrıka kökenlı sag kanat alırız formayı ona verırız emrenın maası cöp olur

arda sakatken falan da emre ç sola geçer ne bıleyım

eski arda olsa bunun gerçekleşmesi hiç de düşük bir ihtimal olmazdı ama şu anda bize gelirse ses çıkarmadan, göze batmadan 1-2 sene top oynayıp bırakayım psikolojisi ile takıma katılır gibi geliyor bana.

o nedenle hiç bir olaya karışmayıp sessiz kalacaktır. hatta top oynamak için istekli de olacaktır. ama çok istese bile vücudunun kaldıracağını düşünmüyorum.

bence arda'nın futbolcu olarak verebileceği fazla bir şey kalmadı. futbolu bizde bırakıp taraftar ve camia ile barışarak ilerde antrenörlük için şans yaratmak istiyor kendisine bana göre.

eski arda olsa bunun gerçekleşmesi hiç de düşük bir ihtimal olmazdı ama şu anda bize gelirse ses çıkarmadan, göze batmadan 1-2 sene top oynayıp bırakayım psikolojisi ile takıma katılır gibi geliyor bana.

o nedenle hiç bir olaya karışmayıp sessiz kalacaktır. hatta top oynamak için istekli de olacaktır.ama çok istese bile vücudunun kaldıracağını düşünmüyorum.

bence arda'nın futbolcu olarak verebileceği fazla bir şey kalmadı. futbolu bizde bırakıp taraftar ve camia ile barışarak ilerde antrenörlük için şans yaratmak istiyor kendisine bana göre.

ardanın ne oldum delısı egosu ıstedıgı kadar dızgınlemeye çalıssın yıne ortaya çıkacaktır dıye düsünüyorum

adam onca halt yedı hala en son ben onu yaptım bu ülkenın büyük bır degırıyım gıbı megolomanca acıklamalar yapıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt