- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isteyen kekolar vardi yaw.GS Cimbomun dandikligi hususunda fikr birligi ettigi ender topculardan herhold.
transferin duayen isminden son dk havadisleri
baron olarak da tanınır bu alemdeAhmet DENIZCI
arda çolak caner falan gelırse emre kılınç çöp olur sımdıden dıyelım
jımmy gıbı toplam 2 saat falan oynar sezon boyunca
arda gelir ama pek oynamaz diye düşünüyorum. vücudu kaldırmaz.
O zaman kaleyi de Okan ile idare edelim![]()
Idare ederOkan
Sener - Semih - Ahmet.C - Caner
Selcuk - Taylan
Emre Kilinc - Emre Akbaba - Ogulcan Caglayan
Adem
Falcao: "Sezon başında hazırlık dönemi geçiremedim. Bu durum beni olumsuz etkiledi. Bir an önce sahada olmak, gollerimle taraftara sarılmak istiyordum ama bu heves, sakatlığı beraberinde getirdi. İnsanları hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm." (Milliyet)
En az kisa kadar sabir edin su adama
Sağda Emre K. solda Arda oynar. Neden çöp olsun.arda çolak caner falan gelırse emre kılınç çöp olur sımdıden dıyelım
jımmy gıbı toplam 2 saat falan oynar sezon boyunca
bunlar çete abı
emreK sagda oynasın ayagı yaparlar basta hocaya sonra ılla kı takım süreklı soldan atak yapacagı ıcın emre sahada gözükmez transfer dönemının sonuna dogru da bı tane afrıka kökenlı sag kanat alırız formayı ona verırız emrenın maası cöp olur
arda sakatken falan da emre ç sola geçer ne bıleyım
eski arda olsa bunun gerçekleşmesi hiç de düşük bir ihtimal olmazdı ama şu anda bize gelirse ses çıkarmadan, göze batmadan 1-2 sene top oynayıp bırakayım psikolojisi ile takıma katılır gibi geliyor bana.
o nedenle hiç bir olaya karışmayıp sessiz kalacaktır. hatta top oynamak için istekli de olacaktır.ama çok istese bile vücudunun kaldıracağını düşünmüyorum.
bence arda'nın futbolcu olarak verebileceği fazla bir şey kalmadı. futbolu bizde bırakıp taraftar ve camia ile barışarak ilerde antrenörlük için şans yaratmak istiyor kendisine bana göre.