Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.986
- 10.805
- 2.838
Sağda Emre K. solda Arda oynar. Neden çöp olsun.
sol taraftakı kankalar bıtırır cocugu top atmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağdan gelip sürpriz vuruşları olabilir sol ayağıylan.sol taraftakı kankalar bıtırır cocugu top atmazlar
Sağda demedim, solda dedim zaten.Arda sağda oynar da, düğün saloununda harmandalı'nın sağ tarafında oynar bu saatten sonra.
ardanın ne oldum delısı egosu ıstedıgı kadar dızgınlemeye çalıssın yıne ortaya çıkacaktır dıye düsünüyorum
adam onca halt yedı hala en son ben onu yaptım bu ülkenın büyük bır degırıyım gıbı megolomanca acıklamalar yapıyordu
arda çolak caner falan gelırse emre kılınç çöp olur sımdıden dıyelım
jımmy gıbı toplam 2 saat falan oynar sezon boyunca
Çolak 8 olmaz mı?
züper ligdeki en doğru taktik budur. gegenpress bile bukadar etkili olamaz.Hakem kararına itiraz edecek yerlileri toplayacaz herhalde![]()
o zaman tamam canım. ligin içinden geçer. Nisan'da şampiyon oluruzSağda demedim, solda dedim zaten.
Galatasaray, Akhisarspor'dan Ali Kaan Güneren ile prensip anlaşmasına vardı. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçen yönetim, Ege ekibinin 10 numarasıyla söz kesti.
Arda gelsinde caner inşallah gelmezzüper ligdeki en doğru taktik budur. gegenpress bile bukadar etkili olamaz.
onu dıyorum reıs ben de çolak LCM
caner-çolak-arda sol taraf üçgenı her atagımızı yönlendırır
marıano-feghoulı-belhanda 3lüsü gıbı
fenere döner o zaten çekiniyor fener tepkiden dolayı bir tane heyecanlandıracak futbolcu alıp öyle açıklarlar caner ile gökhan gönül'üArda gelsinde caner inşallah gelmez
kimi getirirler bilmem ama hakem tartaklayacak 4-5 oyuncu şart. yoksa yine y.k uğurlu, alper ulusoy,palabıyık suikastlerine kurban giderizArda gelsinde caner inşallah gelmez
Bu adamın hiç golü asisti filan yok heralde.Sonunda bir 10 numaramız olacak. Adını ilk defa duymama rağmen.