Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerede bir FIRLAMA varsa adi simdi galatasaray ile aniliyor. ben önümüzdeki sezondan da ümidi kestim. seyirci yokken zaten oynamiyorlar.

Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan: "Selçuk İnan ile görüştük ama sanırım gelecek yıl da Galatasaray'da devam edecek." (TRT Spor)

Onlarin yedegi yoktu,hoca herkes falcao diyor ama ben acaba bi ortasaha ,bi stoper daha alabilir miyiz onu düşünüyorum gibi bisey soylemisti.hocanin aciklamalarini kimse onemsemiyo zaten.hoca mesela aralik 2018 de degisim olacağından,takimda birileirni ipinin keseceğini söylemişti.ama millet kale almadi sonra serdar aziz diye agladilar,luyindama ve marcao geldi.hoca ankaragucu maçından sonra yine agir bir yapılanmadan soz etti.yine kimse ciddiye almiyor.takim bu yaz ciddi degisime ugrayacak,bunlar feghouli diye aglayacak cok yakinda
300bin euro verip ozornwaforn niye alındı o halde. Yedek deniliyorda donk dediğimiz adamı 2 senedir her bölgede oynattı zaten maaşına zam yaptırıp sözleşme niye uzattık. Defansta ahmet var, donk var iksinin maaşı 2.7 milyon euro o halde bu ikisini bir şekilde fesih edin başkasını alın diyecekti. Kadroya 20 tane defans 30 tane orta saha alalım başka. Alt yapı niye var peki?
Sezon başında lige başladığımız yedek hattı şu şekilde
Ahmet - 0.9 M.
Donk - 1.8 M.
Linnes -1.2(yeni sözleşme)
Şener - 1.5 M.

Burada bir ahmette bir etkisi yok uzun sözleşmesi var herifin diyelim geri kalanı kendi aldırdığı veya uzattırdığı oyuncular. Linnes varken şeneri aldırmayıp o maaşla stoper yedeği aldırsaydı. Kimse kusura bakmasın hoca transfer onusunda doyumsuz biri aynı şeyin lacivertini milli takımdayken yapıyordu profeyonel oyuncu havuzunda binlerce oyuncu varken ısrarla aynı kişileri davet et sonra oyuncu yok.

Olsun biz hala gelecek sezon Fatih hoca dersini alacaktır aynı hataları yapmayacaktır demeye devam edelim.
imparator fatih terimin bir bildigi vardir diye sakat forvetleri ve orta sahalari doldurduk, gittik jimmyleri senerleri alternatif diye aldik. 30luk adamdan ne alternatif olacak ki? fatih hoca net olarak transferden falan anlamiyor.

herhalde forumdaki herkesi engelledim kimsenin mesajlar gözükmüyor sadece moderatörler kaldı onları da engelleyemiyoruz zaten

imparator fatih terimin bir bildigi vardir diye sakat forvetleri ve orta sahalari doldurduk, gittik jimmyleri senerleri alternatif diye aldik. 30luk adamdan ne alternatif olacak ki? fatih hoca net olarak transferden falan anlamiyor.

Reis sal hocayı yav :) başarısız oldu işte bu sezon.Korona olmasaydı şampiyon bile olabilirdik.Olmayınca olmuyor bazen.

Reis sal hocayı yav :) başarısız oldu işte bu sezon.Korona olmasaydı şampiyon bile olabilirdik.Olmayınca olmuyor bazen.
ben önümüzdeki sezonu da sildim. caner ve arda gibi tipler sürekli kirmizi kart görerek, gol yedirerek takimin irzina gececek.

ben önümüzdeki sezonu da sildim. caner ve arda gibi tipler sürekli kirmizi kart görerek, gol yedirerek takimin irzina gececek.

Bunun hesabını yapıyordur herhalde.Arda top oynamak için değil bırakmak için geliyor.Bu kadar yabancının olduğu yerde zaten gruplaşma yapamaz.Caner ise gelmez bence.

hadi 8, 10a tettehi alsaydık tutmasaydi 4,5 milyona katar Arabistan tarzı niyete postalarsin , gittik 15 Diagneye verdik şuan 3 milyon edermi acaba
bir ara scout forveti istiyordu. fatih hoca bir kez benjamin tetteh icin 8-10 istediler cok istedik ama alamadik demisti. tettehin cek liginde bu sene 7 golü var. piyasa degeri 1 milyona düsmüs. takip ettigimiz adamlar bile ise yaramaz topcular

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan: "Selçuk İnan ile görüştük ama sanırım gelecek yıl da Galatasaray'da devam edecek." (TRT Spor)

1594751316149.webp

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt