Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederinden fazla verip futbolcu transfer etmesek mutlu olacagim aslinda. Cok büyük bir beklentim yok. Marcao, Luyindama ve Saracchi'nin aldiklari ücretler makul. Ahmet'in oynamadan Marcao kadar (hatta 100-200 daha fazla) almasi büyük bir felaket. Keza Linnes'in ücretine zam yapip yedek oturtmak, ligin ilk devresinde listeye bile yazmamak daha büyük felaket.

Üstüne 1M€ euro garanti ücrete Sener'i alip antrenman temposunu yükseltmek daha mantiksiz. Maicon'dan 3 milyon euro bonservis aldigimizi varsayiyorum ve geciyorum. Alternatif oyuncu olarak dursun dedigimiz Donk'un garanti ücretine zam yapmak mantiksiz. Senin as oyuncun 1,5 milyon euro aliyorsa ilk 11 oynamasi cok büyük mucizlere bagli yedegi 500-600, arada bir Donk gibi ilk 11'e girebilecek oyuncularin ücreti 800-900 neti gecmemeli.

Sen ederine göre oyuncu oynatsan kimse basarisizliga laf etmez ama ota boka bir sürü para verip rezil olunca insan sorguluyor tabi.

rekor kıran oyuncuymus ne oyuncu ama , zafer biryol , Okan Yılmaz, arıza makukula bunlarda kral oldu he bı Gökhan Ünal malı bile diagneden 10 kat iyiydiler

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral demedim rekor kırdı dedim kardeşim bugün türkiyenin ölüp bittiği sorlothun 2 katı gol atmış mı bu adam? Hemde aynı ligde. Sen adama b.k attın diye değer kaybetmiyor emin ol. Satmayı bileme sonra zafer biryolda kral olmuştu. :D

Makukula dediğin adam paranın para olduğu zamanda 3 sene arayla iki kere 3 milyon euro üstü fiyatı var. Kendi örneğini kendin vermişsin adamın geçmişinde
sevilla
benfica
bolton
nantes var ve takım bulamamış elin sümüklüsünü alıp en kötü satacakmışız. Aynısını diagne için söyleyip 10 milyon euro yatırdık sonuç ortada. Adamı çöplemek yerine el üstünde tutup birilerine çakmak için uğraşsak en kötü 7 milyonu vardı ama biz kolayını tercih edip 3 ay sonra ne halin varsa gör dedik.
Sence kim takımının şampiyonluk kutlamasına katılmayıp disiplinsizlik yapan oyuncuyu para verip alır. Dışarıdan görünen buydu.

Neden sabah aksam Tetteh konusuyorsunuz kardesim gina geldi

mo7amed4287 dediyse bitmistir bence yolun açik olsun Kralllllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt