Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi küsmüştür, ahmet denizci içli bi rtaşımız aşırı duygusal tepkiler veriyor
Uğur Dündar dayak full versiyon izle. Nakavt! - YouTube

Efendım acarmısınız kapıyı aldıgınız duyumlardan ikram edermisiniz

Kral demedim rekor kırdı dedim kardeşim bugün türkiyenin ölüp bittiği sorlothun 2 katı gol atmış mı bu adam? Hemde aynı ligde. Sen adama b.k attın diye değer kaybetmiyor emin ol. Satmayı bileme sonra zafer biryolda kral olmuştu. :D

Makukula dediğin adam paranın para olduğu zamanda 3 sene arayla iki kere 3 milyon euro üstü fiyatı var. Kendi örneğini kendin vermişsin adamın geçmişinde
sevilla
benfica
bolton
nantes var ve takım bulamamış elin sümüklüsünü alıp en kötü satacakmışız. Aynısını diagne için söyleyip 10 milyon euro yatırdık sonuç ortada. Adamı çöplemek yerine el üstünde tutup birilerine çakmak için uğraşsak en kötü 7 milyonu vardı ama biz kolayını tercih edip 3 ay sonra ne halin varsa gör dedik.
Sence kim takımının şampiyonluk kutlamasına katılmayıp disiplinsizlik yapan oyuncuyu para verip alır. Dışarıdan görünen buydu.
elin sumuklusunu ovmuyoruz bizde zaten kardeş bu kadar zarar etmezdin demek istedim , benim adama bok atmamla adam değer zaten kaybetmez olmayan değer nasıl kaybedilecek onu anlayamadım ben adamın zaten değeri 5 milyonu geçmezdi 13+ bonus veren biziz , o kadar parayla iki santrafor artı öküz alınırdı bak önümüz kurban ;)

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodop efendi yine gereksiz bilgilerle terör estiriyor. falcaonun pekmezini akitip birakti monaco.

bu adamlarin 30 üstü kac oyuncusu var suan kadroda? fabregas, glik, chadli ve jovetic. jovetic sona kadar hep sakatti neredeyse. chadli kiradan yeni döndü. glik kaptan ve stoper. fabregas ise cok oynamamis. demekki bu adamlar kadroda 1-2 yasli oyuncu disinda kimseyi tutmayacak artik. slimanileri falan yollamislar.

falcao kendini ne zorluyor ne birsey yapiyor. oyuncuyu degersizlestirmeden satalim diyolarsa eyvallah ama bu adamdan derhal kurtulmak lazim.

6 ay önce 3 sene anlasma yaptigin babel'i devre arasi kiraya veriyorsun mesela. herkesin kazikladigi araplar bize gelince zeka küpü kesilip bizi kazikliyorlar. bunlari hep pazarlikta kullaniyorlardir.

Forumun kendi öz kaynağından duyumcu çıkarması bence olumlu bir şey.

rodop efendi yine gereksiz bilgilerle terör estiriyor. falcaonun pekmezini akitip birakti monaco.

bu adamlarin 30 üstü kac oyuncusu var suan kadroda? fabregas, glik, chadli ve jovetic. jovetic sona kadar hep sakatti neredeyse. chadli kiradan yeni döndü. glik kaptan ve stoper. fabregas ise cok oynamamis. demekki bu adamlar kadroda 1-2 yasli oyuncu disinda kimseyi tutmuyor.

falcao kendini ne zorluyor ne birsey yapiyor. oyuncuyu degersizlestirmeden satalim diyolarsa eyvallah ama bu adamdan derhal kurtulmak lazim.

6 ay önce 3 sene anlasma yaptigin babel'i devre arasi kiraya veriyorsun mesela. herkesin kazikladigi araplar bize gelince zeka küpü kesilip bizi kazikliyorlar.
Yav bi de şanssız sakatlıktan oynayamadı diyo. Şanssız sakatlık pozisyon icabı darbe alırsın sakatlanırsın veya ne bilem evde merdivenden düşersin. Bu adam antremanda yürürken sakatlanıyor, maçta şut atmaya çalışırken sakatlanıyo

Yav bi de şanssız sakatlıktan oynayamadı diyo. Şanssız sakatlık pozisyon icabı darbe alırsın sakatlanırsın veya ne bilem evde merdivenden düşersin. Bu adam antremanda yürürken sakatlanıyor, maçta şut atmaya çalışırken sakatlanıyo
normal bi sakatlik 2 hafta sürecekse bu adamda 5 hafta sürüyor. 3 kez hafif sakatlansa 15 mac yani sezonun yarisi gitti iste. yüzüne ve bacaklarina bakinca bu adamin eridigi belli oluyor, eski kuvvet yok. ki falcao öyle drogba, ibrahimovic gibi fizikle oynayan bir adam degil. narin bir oyuncu. ibrahimovic simdi bizim ligde oynasa herkesi hala donunda sallar cünki fizikli adam (örnek veriyorum ibra'yi istedigim anlami cikarilmasin).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt