Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle öyle zengin oluyorlarBelhanda al duhula duhul etmelidir. Nasırcılar cimri
Şimdi küsmüştür, ahmet denizci içli bi rtaşımız aşırı duygusal tepkiler veriyor
2 eleştiri yaptım diye beni engelledi bu hırbo

Ahmet denizci twitterdan evet ben forumda mertım derse uyelıgını acarızismini AHMET DENIZCI olarak degistirir misin
Apo şimdiden beceremeyeceği şeyleri bu adamla taraftara önden açıklatıyor. Transfer sezonu zulüm gibi geçeceğinden eminim2 sene önce 1000 takipçisi bile yoktu.Kolpacının teki ama şuan direk yönetimden haber alıyor.
elin sumuklusunu ovmuyoruz bizde zaten kardeş bu kadar zarar etmezdin demek istedim , benim adama bok atmamla adam değer zaten kaybetmez olmayan değer nasıl kaybedilecek onu anlayamadım ben adamın zaten değeri 5 milyonu geçmezdi 13+ bonus veren biziz , o kadar parayla iki santrafor artı öküz alınırdı bak önümüz kurbanKral demedim rekor kırdı dedim kardeşim bugün türkiyenin ölüp bittiği sorlothun 2 katı gol atmış mı bu adam? Hemde aynı ligde. Sen adama b.k attın diye değer kaybetmiyor emin ol. Satmayı bileme sonra zafer biryolda kral olmuştu.
Makukula dediğin adam paranın para olduğu zamanda 3 sene arayla iki kere 3 milyon euro üstü fiyatı var. Kendi örneğini kendin vermişsin adamın geçmişinde
sevilla
benfica
bolton
nantes var ve takım bulamamış elin sümüklüsünü alıp en kötü satacakmışız. Aynısını diagne için söyleyip 10 milyon euro yatırdık sonuç ortada. Adamı çöplemek yerine el üstünde tutup birilerine çakmak için uğraşsak en kötü 7 milyonu vardı ama biz kolayını tercih edip 3 ay sonra ne halin varsa gör dedik.
Sence kim takımının şampiyonluk kutlamasına katılmayıp disiplinsizlik yapan oyuncuyu para verip alır. Dışarıdan görünen buydu.
Eleştiri kaldıramayan gazeteci mi olurBeni de kolpacı dediğim için engellemişti zamanında![]()
Apo şimdiden beceremeyeceği şeyleri bu adamla taraftara önden açıklatıyor. Transfer sezonu zulüm gibi geçeceğinden eminim
Aga getir götürünü yaparZulfo Aga ile Ahmet Denizciyi karsilastiralim
Yav bi de şanssız sakatlıktan oynayamadı diyo. Şanssız sakatlık pozisyon icabı darbe alırsın sakatlanırsın veya ne bilem evde merdivenden düşersin. Bu adam antremanda yürürken sakatlanıyor, maçta şut atmaya çalışırken sakatlanıyorodop efendi yine gereksiz bilgilerle terör estiriyor. falcaonun pekmezini akitip birakti monaco.
bu adamlarin 30 üstü kac oyuncusu var suan kadroda? fabregas, glik, chadli ve jovetic. jovetic sona kadar hep sakatti neredeyse. chadli kiradan yeni döndü. glik kaptan ve stoper. fabregas ise cok oynamamis. demekki bu adamlar kadroda 1-2 yasli oyuncu disinda kimseyi tutmuyor.
falcao kendini ne zorluyor ne birsey yapiyor. oyuncuyu degersizlestirmeden satalim diyolarsa eyvallah ama bu adamdan derhal kurtulmak lazim.
6 ay önce 3 sene anlasma yaptigin babel'i devre arasi kiraya veriyorsun mesela. herkesin kazikladigi araplar bize gelince zeka küpü kesilip bizi kazikliyorlar.
Ahmet beyi gurrpegiyle karşılaştırmak lazım rtaşımız has duyumcudurZulfo Aga ile Ahmet Denizciyi karsilastiralim
normal bi sakatlik 2 hafta sürecekse bu adamda 5 hafta sürüyor. 3 kez hafif sakatlansa 15 mac yani sezonun yarisi gitti iste. yüzüne ve bacaklarina bakinca bu adamin eridigi belli oluyor, eski kuvvet yok. ki falcao öyle drogba, ibrahimovic gibi fizikle oynayan bir adam degil. narin bir oyuncu. ibrahimovic simdi bizim ligde oynasa herkesi hala donunda sallar cünki fizikli adam (örnek veriyorum ibra'yi istedigim anlami cikarilmasin).Yav bi de şanssız sakatlıktan oynayamadı diyo. Şanssız sakatlık pozisyon icabı darbe alırsın sakatlanırsın veya ne bilem evde merdivenden düşersin. Bu adam antremanda yürürken sakatlanıyor, maçta şut atmaya çalışırken sakatlanıyo
yav ahmet beyi 90 kısı takıp edıyor twitterdan hepsi fakedır buyuk ıhtımal tek twit atıp onuda buraya koyuyor başkası gibiForumun kendi öz kaynağından duyumcu çıkarması bence olumlu bir şey.