Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Nasiliz minik Aslanlar

0x0-galatasarayda-transferde-yerli-harekati-basliyor-5-isim-ve-ezeli-rakibin-yildizi-15947214...webp

Bakın arkadaşım, Kedi çiftçisi, bana ne gönderdi az önce.

Yavrucuklar olmuş... türü de "Bengal/Tiger"

Ortadaki aynı bizim #El Tigre :D

IMG-20200714-WA0039.webp

Dün antrenman günlüğününde Fatih Terim’in resimleri yoktu.

Bugün de seçim haberleri çıktı.

Bir şeyler dönüyor da hakkımızda hayırlısı.

Dün antrenman günlüğününde Fatih Terim’in resimleri yoktu.

Bugün de seçim haberleri çıktı.

Bir şeyler dönüyor da hakkımızda hayırlısı.
Bu hafta tekmeyi yerse eğer benden sana güzel bir atkı Renktaş ;)

Arda kesin gelirde, Caneri bile alamayiz. Ya Fenere gider yada BJKde kalir.
Semih Kaya ve Emre Colak gelir istersek.

araplar kurnaz yaw
burda cok fazla sunu kitleyelim bunu kitleyelim muhabbeti oluyor ama herifler eliyle pilav yiyip kiyafet olarak carsafla dunyayi goturuyor
kurnazliklari hep bize bakma sen, Galatasaray değilde eğer bir İngiliz kulübü olsa eserinden beş kat fazla verirlerdi yalakalık için. Ezelden düşman herifler bize, bizim memlekette daha Arap kıçından ayrılmasın.

Sosyal medyada kimseye küfür etmezseniz kimse de size sarmaz. Ufak bir olayda küfrederim ha diye silah olarak kullanırsanız sonra ağlamayın.
Ne yani olayı "aganın pohunun üzerine poh" olamaz seviyesine ne diye çekiyorsunuz. Yazını beğenmedim bir foto ile örnekledim, hemen 2 mesaj altında da eleştirisi mevcut.
Daha 1 sene geçmedi üzerinden fikirlerine karşı argüman ürettiğim için yenilir yutulur küfürler değildiler.
Sosyal medyadan rahatlıktan dem vurup bir insanın en kutsallarına ardını arkasını düşünmeden ağır küfürler edebilen bir kişinin sosyal medya diyip geçiyorlar diye kendini savunabilmesi mantık kurallarına aykırı.

Sen her muhabbet ortamında fikirlerini beğenmeyip eleştirene küfür ediyor musun? Etmiyorsan ona göre burada davranacaksın. Ben normal hayatımda neysem burada da o'yum. Eleştiririm tiye alırım ama kimseye küfretmem.
Bana edilen küfürden dolayı kardeşim kusura bakma diyip özür diledin mi? Dilemedin, bak tadı aklında kalmış ettiğin küfüre sarıldın ilk. Böyle bir kişiliğin ve insanın karakterini sorgulamak için tanısam ne tanımasam ne. Emre Belözoğlu gibi özünde çok iyi insan gel burada anama söv mutlu mesut takılalım mı diyeceğim.

Sen ve senin karakterindeki insanlar nedeniyle her geçen gün forumdan insanlar uzaklaşıyor. Burada abilerimizle/kardeşlerimizle günlerce saatlerce taşşak muhabbeti de yaptık ki bazen hala yapıyoruz. Gülüyor eğleniyorduk hiç birimiz birbiriyle iletişimi olmayan insanlardık.

Ya siz abi bu ne pipi mi? Diye kendinizi tanırken sokakta millete sataşıyorduk karşı geliyor küfrediyorduk ama 25 sene önceydi ve çocuktuk. Kocaman adamlar olduk hatırlatırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt