Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali yavuz dönmüş,oglum benim.bütün takımı sırtına alıp,ataga kaldıran oglum.bu sene ligde önünden cok yiyecek takım var

Selçuk, Caner, Emre Ç. Arda, Semih yok mu daha çöp oyuncu?

@ergazeteci: Mehmet Özcan, 1 yıldır Galatasaray’ın gündeminde. Galatasaray artık bu transferde mutlu sona çok yakın. Eskişehirspor’da kadro dışı kalan Mehmet Özcan artık Galatasaray’a katılmak için gün sayıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu önlibero pozisyonunda oynuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sag kanada ya da forvete ali yavuzu da yazabiliriz,şu kampa katılıp cümle aleme bi gösterse yetenegini.gerisi gelecek...10 numara hızlı bir yabancı olabilir o zaman ya da sag kanat

Jeremie Boga 11gol 4 asist yapmış bu sene.
ulan bu adamı zamanında nasıl istemiştim ya bizim oyuncu bulma konusunda magma seviyesinde olan ekip bu herifi chelsea altyapısında göremedi. Herif ben motorum diye bağırıyordu.
Aynısı Ola Aina için geçerli bu adamlar bas bas bağırıyordu ikisinin toplam maliyeti maaşlar dahil diagne falcao babel toplam bedel kadar.
Biri bek diğeri sol iç orta saha oyuncusu kanatta da oynatırsın ki bu adam sırıtmaz.

50 milyon euroya 5 sene ligin içinden geçecek hayvan gibi takım kurarsın yahu şu ülkede nasıl bu kadar başarısız olabiliyor kulüpler.
Uefa ffp'den 1 sene men edecekmiş lan etse ne olur sen planlamanı yap 2.senenin sonunda kadro oturur zaten tam planlamanın başında men yersin sonraki seneler avrupanında içinden geçersin.
5-10 arası bonservisle atletik, güçlü oyunculardan hangisinden zarar ettik etmezsin abicim etmezsin. Para edeni basıp aynısını güçlü olana vereceksin. Fernandodan aldığın 4 milyonu gidip banega diye tutturmak yerine scouta yatırsaydık bugün elimizde bonservisl oyuncumuz olurdu. Keza belhanda-feghouli vs ne varsa ver gitsin o paraya 2 tane oyuncu bulursun elbette.

@ergazeteci: Mehmet Özcan, 1 yıldır Galatasaray’ın gündeminde. Galatasaray artık bu transferde mutlu sona çok yakın. Eskişehirspor’da kadro dışı kalan Mehmet Özcan artık Galatasaray’a katılmak için gün sayıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu önlibero pozisyonunda oynuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunların bir de solbeki var, U21 milli takım da oynayan onu da almak lazım.

Jeremie Boga 11gol 4 asist yapmış bu sene.
ulan bu adamı zamanında nasıl istemiştim ya bizim oyuncu bulma konusunda magma seviyesinde olan ekip bu herifi chelsea altyapısında göremedi. Herif ben motorum diye bağırıyordu.
Aynısı Ola Aina için geçerli bu adamlar bas bas bağırıyordu ikisinin toplam maliyeti maaşlar dahil diagne falcao babel toplam bedel kadar.
Biri bek diğeri sol iç orta saha oyuncusu kanatta da oynatırsın ki bu adam sırıtmaz.

50 milyon euroya 5 sene ligin içinden geçecek hayvan gibi takım kurarsın yahu şu ülkede nasıl bu kadar başarısız olabiliyor kulüpler.
Uefa ffp'den 1 sene men edecekmiş lan etse ne olur sen planlamanı yap 2.senenin sonunda kadro oturur zaten tam planlamanın başında men yersin sonraki seneler avrupanında içinden geçersin.
5-10 arası bonservisle atletik, güçlü oyunculardan hangisinden zarar ettik etmezsin abicim etmezsin. Para edeni basıp aynısını güçlü olana vereceksin. Fernandodan aldığın 4 milyonu gidip banega diye tutturmak yerine scouta yatırsaydık bugün elimizde bonservisl oyuncumuz olurdu. Keza belhanda-feghouli vs ne varsa ver gitsin o paraya 2 tane oyuncu bulursun elbette.
sen istedin de biz istemedik sanki...almıyolar abi

Tff:

20200417_111416.webp

altyapıdan a takıma katılacaklar az cok belli de,ben eski listeme bi bakayım,forumdaki.bartug kesinlikle katılmalı.hamza akman,erkan süer de kampa katılmalı.anıl batın aydın ve yusuf erdem gümüşte görülür insallah en yakın zamanda.cok yetenekliler

Söyle sacmasapan birsey söyleyen adamin duyumlarina deger gösteriyorsunuz burada hep ya ben ne diyeyim..

Senin mantigina sokayim.

Süleyman Rodop: "Bir kısım Galatasaray taraftarı, 'Falcao'yu satalım ondan gelecek parayla.' diye başlayan cümleler kuruyor. Galatasaray, Falcao’yu alırken bonservis parası vermediği için giderse de 1 kuruş bonservis alamaz. Bunu da bilin istedim."

katılmıyorum.Defans hattını böyle oluşturdun.Üç tane yerli yetersiz adamıda orta sahaya ve ileri uca koyarsan ligi çöpe atmış olursun.

Marcaonun hatalarıyla az kaybettiğimiz maç yok.Abartmayın şu oyuncuları.Ben teklif geleceğini düşünmüyorum ama gelirsede hiç düşünülmeden gönderilmeli..Zamanında gönderilsin dediğimzde aynı yorumları belhanda için
yapıyorlardı.Şimdi elde patladı.

Saraccinin durumunun takımın kötü oynamasıylaa alakası yok.Adam bildiğin dengesiz.Ve her geçen zaman çok ciddi pas hataları yapmaya başladı..Bu sıkıntılı bir durum.
Ama ne olursa olsun bek oyuncu bulma konusunda zor bir mevkidir.Benim düşüncem ne olursa olsun isterse saracci kalsın.. ama defans hattına ilk 11 e en az iki türk koymalıyız.

seri yetersiz arkadaş.Bu klüp Onun yaptığı işi daha iyi yapacak oyuncu bulur.Ama başımızda adam gibi işi bilen adamlar olursa.
nzonzi seriden çok daha iyi..Alacaksan bu iki oyuncudan birisini alacaksın.İkisinide alırsan babelle, falcaoyla,fegle kağnı gibi takım olup neden başarısız olduk diye ağlarsın.

Marionun rakipler içinden geçiyordu.Neden bahsediyorsun.
Ama şuda var iyi oluşturulmuş bir takımda bu adamlar tek tek fark yaratır.Ama hepsini bir takıma koyarsan böyle rezil durumlara düşersin.
takimin planlamasi transfermarkt piyasa degerlerine göre en pahali adamlari kiralamak oldugu icin profillerine bakmadan dan dun diye ne bulduysak aldik ama sen iki tane temposuz kanat ve iki tane 30luk bekle yola cikar bir de zonziyi ön liberoya koyarsan o takim ileriye top tasiyamaz ki. belhanda denilen sorumsuz herif zaten iyi isleyen bir takimin bile hep en kötü parcasiydi. transfer sezonunda kaybettik sampiyonlugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt