Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyada kimseye küfür etmezseniz kimse de size sarmaz. Ufak bir olayda küfrederim ha diye silah olarak kullanırsanız sonra ağlamayın.
Ne yani olayı "aganın pohunun üzerine poh" olamaz seviyesine ne diye çekiyorsunuz. Yazını beğenmedim bir foto ile örnekledim, hemen 2 mesaj altında da eleştirisi mevcut.
Daha 1 sene geçmedi üzerinden fikirlerine karşı argüman ürettiğim için yenilir yutulur küfürler değildiler.
Sosyal medyadan rahatlıktan dem vurup bir insanın en kutsallarına ardını arkasını düşünmeden ağır küfürler edebilen bir kişinin sosyal medya diyip geçiyorlar diye kendini savunabilmesi mantık kurallarına aykırı.

Sen her muhabbet ortamında fikirlerini beğenmeyip eleştirene küfür ediyor musun? Etmiyorsan ona göre burada davranacaksın. Ben normal hayatımda neysem burada da o'yum. Eleştiririm tiye alırım ama kimseye küfretmem.
Bana edilen küfürden dolayı kardeşim kusura bakma diyip özür diledin mi? Dilemedin, bak tadı aklında kalmış ettiğin küfüre sarıldın ilk. Böyle bir kişiliğin ve insanın karakterini sorgulamak için tanısam ne tanımasam ne. Emre Belözoğlu gibi özünde çok iyi insan gel burada anama söv mutlu mesut takılalım mı diyeceğim.

Sen ve senin karakterindeki insanlar nedeniyle her geçen gün forumdan insanlar uzaklaşıyor. Burada abilerimizle/kardeşlerimizle günlerce saatlerce taşşak muhabbeti de yaptık ki bazen hala yapıyoruz. Gülüyor eğleniyorduk hiç birimiz birbiriyle iletişimi olmayan insanlardık.

Ya siz abi bu ne pipi mi? Diye kendinizi tanırken sokakta millete sataşıyorduk karşı geliyor küfrediyorduk ama 25 sene önceydi ve çocuktuk. Kocaman adamlar olduk hatırlatırım.
Daha once o kufuru ettigim icin özur dilerim...Kucuk dusurucu postlar atmaidigin surece tekrarlanmayacak

o degilde abdulsamed karnucu ne olacak...sakatlıktan döndü,yine iyi oynamaya basladı,bu sefer de pandemi girdi araya.hoca kampa götürmeli,önlibero ararken versin işte sansı abdulsamede,bartug zaten gelecekte bu takımın kaptanı olacak biri.ben öyle bakıyorum,abartı deseniz de önemsiz.oynatmazsa ayıp eder hoca.15-20 senede öyle bi 6 numara anca geliyo ülkeye

Al-Nasr bizim takımda Maicon'a ihtiyacımız yok diye düşük fiyat çekmeye çalışıyormuş. Hemen menajerler aracılığıyla rakiplerine önermek lazım. Madem orada sevilen topçu illa biri atlar.

Scout yine uyumuş millet ne topçuları ne paralara alıyor bizimkiler maliyeti 5 katına çıktıktan sonra talip oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle reis işte bunun adı scout olmuyor Luyindama eyvallah muazzam bir transfer son yıllarda geriye dönüp baktığımızda Muslera gibi Elmander gibi iyi ki aldık dediğim yegane oyunculardan birisi ama 8 mil.€ bonservis ödedik kendisine

Bunun adı scout olmuyor işte Belçika liginde S.Liege gitmiş Kongo liginden Mazembe diye bir takımdan bulup getirmişler yine Genk gitmiş aynı takımdan Samatta'yı 800 bin € bonservis ile bulmuş getirmişler veya F.Kessie'yi Atalanta 18 yaşında Fildişi Liginde bir takımdan 1.5 mil.€ bonservis ile getirmişler

Benim bu konuda örnek aldığım 2 takım var birisi Genk diğeri Lens bu 2 takımda parlayan oyunculara ben kefilim üstat :asd: bu 2 takım güvenip aldıysa vardır bir bildikleri Genk=> De Bruyne-Courtois-Koulibaly-Savic-Benteke-Berge-Trossard-Malinovskyi-Samatta-Aidoo-O.Colley-Ndidi-Bailey gibi adamları Avrupa futboluna kazandırdı Lens=>Fariñez-Lala-Bourigeaud-Cyprien-Gbamin-Kondogbia-T.Hazard-Varane-Aurier gibi futbolcuları Avrupa futboluna sundu

Biz 10 mil.€ Belhanda'ya 13 mil.€ Diagne'ye veriyoruz hani alamadığımız gibi satmayı da beceremiyoruz Telles'i 6.5 mil.€ bonservis verdiler diye sattık Gomis'i 6 mil.€ bonservis ile satabildik

Önce Onyekurunun durduk yere Monacoya çağrılması, daha sonra araplar Maiconun bonservisini alacakken birden vazgeçmesi.
Normal şeyler değil bunlar. Birileri yine biyerlerde bizimle uğraşıyor gibi geliyor.

o degilde abdulsamed karnucu ne olacak...sakatlıktan döndü,yine iyi oynamaya basladı,bu sefer de pandemi girdi araya.hoca kampa götürmeli,önlibero ararken versin işte sansı abdulsamede,bartug zaten gelecekte bu takımın kaptanı olacak biri.ben öyle bakıyorum,abartı deseniz de önemsiz.oynatmazsa ayıp eder hoca.15-20 senede öyle bi 6 numara anca geliyo ülkeye
Abdussamed'e gerçekten güvenmek lazım tutup saçma sapan yerlileri transfer edeceğimize Abdussamed'e bir şans tanıyalım büyük oynuyor çocuk

Gerçekten biz oyuncu satmayı beceremiyoruz en iyi form durumunda iyi bir sezon geçirmiş Portekiz Milli takımına kadar yükselmiş Bruma'yı tuttuk 15 mil.€ bonservis ile satabildik diye şükrediyoruz Leibzig aldı oynattı oynatmadı doğru düzgün, tutmayacağını anladığı zaman aldığı fiyata satabildi Bruma'yı Psv'ye

Beknaz'ımız var bu arada onu da unutmayalım. Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak çocuk olacak üzerine düşülürse bence. Bu yaşta sahaya bu kadar hakim, oyunu bu kadar bilen, oyuna bu kadar hakim olan çok fazla çocuk görmedim. Canı istediği her an tüm maçı domine edebiliyor. Umarım yakın gelecekte saçma sapan işler yapıp bu çocuğu kaybetmeyiz. 1-2 sene içinde büyük takımların radarına girer. Hatta şu an bile takip ediyorlardır mutlaka.

Düsünüyorum da su 11 nasil olur:

muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI
Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao

Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel

Max 3 mio cikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt