- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
6 numara giyiyor,mevkisi de önlibero bildiğim kadarıyla6 mi 8 mi?
Ben hep 8 diye biliyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numara giyiyor,mevkisi de önlibero bildiğim kadarıyla6 mi 8 mi?
Ben hep 8 diye biliyordum.
yine boş konuşmuş lazanya lazovic
siz hiç 60 metre uzun top atan ,45 metre ara pası atan,her iki ayagı ile manyak sutlar ceken,gol atar gibi duran top ve korner kullanan 6 numara gördünüz mü?
1 aydır diyorum bindiren bekler iile bu takım 4lü defans oynayamaz. Onun olması için o beklerin ikisinin de geri gelmesi gerekir. Hatta ve hatta beklerden birisi daha defansif olup orta sahada açık kapatma görevi olmalı. İstediğimiz oyunun oynanmasının tek yolu 3lü defans. Marcao ile oyun kurarsın luyindama ile ilerde basarsın kaan ile oyuncuyu defasta karşılarsın. Bekler gidip gelsin sonraDüsünüyorum da su 11 nasil olur:
muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao
Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel
Max 3 mio cikar
valla abi bartug ve hamza akman benim için çok anlam ifade ediyo.beknazı bilen biliyo zaten.ama bartug,eminden sonra en cok güvendiğim isimdi.bartug da alacak formayı ınsallahMaşallah ilk defa izledim 41 kere maşallah. Çok zeki ve çok teknik bir çocuk. Böyle cevherlerimiz varmış hemen üstüne düşülmesi gerekir.
Ayrıca Ali yavuz kolu da araştırdım biraz oda Maşallah boğa gibi çocuk. BU 2 çocuğu tuttum.
siz hiç 60 metre uzun top atan ,45 metre ara pası atan,her iki ayagı ile manyak sutlar ceken,gol atar gibi duran top ve korner kullanan 6 numara gördünüz mü?
Sol bekimiz Saracchi denilen leş herif ama ne hikmetse hiçbir sol bek haberi çıkmıyor Caner haricinde.
Söyle söylim. Benjamin Stambouli ile mac icinde 3-4-3 e de gecilinir. Cünkü Adam son 2 senede DOS ve Stoperi ayni oranda üst düzey oldu. Rakip ve Maca göre oyuncu degisikligi yapmadan bu ise de gecilinir.1 aydır diyorum bindiren bekler iile bu takım 4lü defans oynayamaz. Onun olması için o beklerin ikisinin de geri gelmesi gerekir. Hatta ve hatta beklerden birisi daha defansif olup orta sahada açık kapatma görevi olmalı. İstediğimiz oyunun oynanmasının tek yolu 3lü defans. Marcao ile oyun kurarsın luyindama ile ilerde basarsın kaan ile oyuncuyu defasta karşılarsın. Bekler gidip gelsin sonra
Bekler bindirsin kanatlar bindirsin defansı kim yapacak bu takımda.
Bu kurduğun takımda belhandaya sövmeyiz emreye söveriz, feghouliye sövmeyiz trezeguet''e söveriz.
Kafadan Forvetteki adam soru işareti. Trezeguet ile emre kaleye gittiğinde falcao ceza sahası yayına anca gelir kendisi kale dibinde şut çekmekte zorlanan ve kaleciye pas veren bir oyuncuya evrildi.
Tek çözüm karşılıklı fesih. Niasse gelsin ona eyvallah en azından defansla boğuşur diğerlerine alan açar, diagne gelsin kankası kadroda olacak böyle ufak detaylar futbolcuyu teşvik eder. Ayaklı cesetlerle yürüyemeyiz.
ilk 11'e 3 türk birden dayatmalari en cok bizi ve besiktas'in elini kolunu baglayacak. tamamen fener icin cikarilan bir kural. trabzon da nasiplenecek. bizde eli ayagi düzgün yerli yok.
basaksehir'de mert, mahmut ve irfan oynuyor. besiktas'ta fenerin sulandigi dorukhan disinda kalirsa gökhan ve burak var. onlar da bitik. bu dorukhani bizim almamiz lazim kesinlikle.
trabzon'da ugurcan, hüseyin, parmak, ömür ve genc sag bek serkan var. hüseyini salla ama bu kontenjandan dolayi o yetersiz herif oynayacak gibi.
fener'de altay, ozan ve mert hakan banko oynayacak. defansta serdar veya hasan, ön tarafta deniz veya ferdi de oynatilir. en iyi yerliler fener'de. hem sayi hem kalite olarak.