Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
maicon ve babelden 4-5 kazansak çok iyi şu falcaoya teklif mutlaka gelir kronik sakat adamla işimiz yok direk şutlayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri yeniden kiralanır haberlere bakmayın derim.Hoca Seriden vazgeçmez.İki hücum kenar oyuncuları fişek gibi olması lazım yoksa seneye maç izlenmez.Şu yeni aldığımız sağ bek marianodan iyi mi?
Seri ve Lemina takimlarina donecekler, Belhanda ise satilacak. Yine orta saha'yi komple degistiriyoruz.
İnşallahSeri ve Lemina takimlarina donecekler, Belhanda ise satilacak. Yine orta saha'yi komple degistiriyoruz.
Para konuşur adam gelir basar 13 milyon euroSeri yeniden kiralanır haberlere bakmayın derim.Hoca Seriden vazgeçmez.İki hücum kenar oyuncuları fişek gibi olması lazım yoksa seneye maç izlenmez.Şu yeni aldığımız sağ bek marianodan iyi mi?
şimdi de nihat zırvalamış yine
Ben de bulamadım ibo. Ne işin var lan sanki?Işi gücü bırakıp sayfa sayfa geriden okudum, aradığım ekşin ı bulamadım..
siz hiç 60 metre uzun top atan ,45 metre ara pası atan,her iki ayagı ile manyak sutlar ceken,gol atar gibi duran top ve korner kullanan 6 numara gördünüz mü?