Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon ve babelden 4-5 kazansak çok iyi şu falcaoya teklif mutlaka gelir kronik sakat adamla işimiz yok direk şutlayın

Seri ve Lemina takimlarina donecekler, Belhanda ise satilacak. Yine orta saha'yi komple degistiriyoruz.

Hemen bi omar anelizi

Omar Elabdellaoui, olumlu bulduğum bir transfer..Galatasaray'ın geçişlerini hızlandıracak bir oyuncu ama pas oyununa Mariano kadar katkı vereceğini düşünmüyorum..Rakibin 1. ve 2. bölgesinde Mariano'dan daha etkili bence..Özellikle topsuz oyununu beğendim..Hoca, sanırım iki bekin de hep bindirme halinde olmasını istiyor..Omar'ın boşalttığı alanlarda Luyindama, yatay geçişlerle dolduracaktır..Luyindama hem kalın, hem de geniş alanda da hızlı bir oyuncu..Omar'ı iyi kullanmak için, oyun zekası ve pas kalitesi iyi bir 8 olmalı bence..Pozisyon bilgisi biraz zayıf geldi bana..Gereksiz preslerle alanını boşaltıyor..Onun dışında çok defolara sahip bir oyuncu değil..Kendi yarı alanımızda, rakip 1. ve 2. bölgelerinden çok daha defekt..Kanat oyuncusu gibi defans arkası koşular atma becerisine sahip..
@sinyormonci

Seri yeniden kiralanır haberlere bakmayın derim.Hoca Seriden vazgeçmez.İki hücum kenar oyuncuları fişek gibi olması lazım yoksa seneye maç izlenmez.Şu yeni aldığımız sağ bek marianodan iyi mi?

Seri yeniden kiralanır haberlere bakmayın derim.Hoca Seriden vazgeçmez.İki hücum kenar oyuncuları fişek gibi olması lazım yoksa seneye maç izlenmez.Şu yeni aldığımız sağ bek marianodan iyi mi?

Fizik olarak Mariano'dan çok daha iyi ancak mental ve teknik olarak Mariano'nun gerisinde.

Ekstrem biri değilse sağ beke 1.5 verilmez sonra orta saha ve hücum hattı için yine 3-4 vermek zorunda kalacaksın. Cl'nin olmadığı sene neden aynı maliyetlerin altına giriyoruz.

Süleyman luş a takımla antrenmanlara çıkıyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt