Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda sorunu bu dönem çözülsün de nasıl çözülüyorsa çözülsün. Kurtulalım da şu kanı bozuktan gitsin biran önce.

Türk kaleci
Omar Luyindama Marcao Saro
? ? ? Emre
Falcao Valencia

Hala açacaklar diyorlar, yani daha açmamış bizimkiler.
Ben ortada bir protokolün olduğuna da inanmıyorum artık ya neyse.
Bizim amatörler yapsa yapsa sözlü bir protokol yapmıştır.
resmi sözleşme olmadan kime ne davası acacaksin. Keza acsan adam gider sivasla anlaşır 5 milyon vereceğine 500 bin vereyim imza paramdan dusulsun sözleşme uzatalim beni fenere satın der kimse birsey yapamaz

Enner Valencia, Maicon, Arda, Semih, Oğulcan, Kerem nasıl bir transfer dönemi içindeyiz abi? Seneye 8.lik hayırlı olsun

Maicon Roque gelsin takımda frikikçi yok :crushed:

Aslında Maicon'un takımda kalıp üçlü defans oynama sistemi mantıklı geldi bana :asd:

Muslera
Luyindama-Maicon-Marcao
Omar-Transfer-Transfer-Ömer
Trezeguet-Falcao-Emre.K

Ama bu sistemde Emre Kılınç ve Ömer Bayram ile birlikte 3. bir yerli orta saha oyuncusu bulmamız gerekiyor
Marcao satis Kaan alis.
Artan para ile Irfan, yanina Mendy, Omer yerine de Caner. Bir de Falcao yerine baska biri

Belhanda denilen müsvedde için Sneijderi gönderdi yağlı surat Dursun ve ekibi.

Ayrıca forvet olup ta senede ortalaması 5 6 gol olan Valencia'yı almak tam bizim yönetime göre bir hareket.

Marcao satis Kaan alis.
Artan para ile Irfan, yanina Mendy, Omer yerine de Caner. Bir de Falcao yerine baska biri
Bilmiyorum reis elimizdeki oyuncuları satmayı beceremiyoruz diye Marcao & Luyindama ikilisinin satılmasına karşıyım ben. Önce Babel&Feghouli&Belhanda&Falcao&Diagne filan satılsın da sonra oturur konuşuruz Luyindama veya Marcao satılsın mı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt