Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa. Biraz kestirdim de, bizim ex-evlatlar geldiler mi?

İyi nöbetler beyler, şimdi emre kılıçla sağ kanat veya sol kanat açığı kapanacak seri yerine bir 6 numara lazım yanına top sürecek bir iki yönlü orta saha önüne de 10 numara bu ligin olayı hücum oyuncuları forvete de target Man denilen tarzda biri lazım ama bilin bakalım ne eksik tabiki de para

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baslarda Emre Kilinc transferine karsiydim sadece Mert Hakan gelsin diyordum. Ilk olarak Mert Hakan'in yaptigi yavsakliktan ve Emre nin sergiledigi durustan sonra bu transfere sicak bakmaya basladim. Simdi de takimda sut ceken oyuncu eksikligini düsündükce Emre ye daha da sicak bakmaya basladim.

Baslarda Emre Kilinc transferine karsiydim sadece Mert Hakan gelsin diyordum. Ilk olarak Mert Hakan'in yaptigi yavsakliktan ve Emre nin sergiledigi durustan sonra bu transfere sicak bakmaya basladim. Simdi de takimda sut ceken oyuncu eksikligini düsündükce Emre ye daha da sicak bakmaya basladim.
Dusunsel evrim dogru yonde ilerlemis bence

Ec_C7qwXoAEleWF
Şu hayduta para kazandırdık iyi mi

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray için target man adayım:Pietro Pellegri
Sörlothdan 2-3 kat daha potansiyelli ve güçlü bir adam.Tabii sakatlık raporları iyice incelensin

Maicon&Belhanda&Falcao&Feghouli&Babel&Diagne satılmadığı sürece burada oturup transfer konuşmaya gerek yok bence gelecek adamlar ciddi ciddi Emre Çolak&Caner Erkin&Semih Kaya ve Arda Turan filan olacak korkarım :censored:

Bonservis bedeli elde etmeden anca ücretsiz oyuncuları alabiliyorsun. Çürükleri geçtim yıllardır bir şey oynamayan sözde camia sıpalarını transfer diye yutturacaklar.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'dan çok bu Manulonjon 'dan gıcık alıyorum.

Bizimle ilgili bir tane olumlu bilgi vermedi.

Belhanda ve manegeri de uyanık tabi.
Biliyorlar taraftarın istemediğini ve bizim onkadar maaş veremeyeceğimizi bu sebeple sözleşmeyi fesih edip.
Araplardan gelecek bonservisi imza parası olarak alacaklar.

Acilen kadro dışı kalmalı ve bu aç gözlere fırsat verilmemeli.

Adam iyi kulaniyor bizi, ama Boservizis vermekten yedekte tutarim.

Bekli böyle 1-2 Tane kulüb bonsveriz vermek zorunda kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt