- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
diego a. madride mi oynamis vay beama tamamen sallama haber
Ekli dosyayı görüntüle 85656
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diego a. madride mi oynamis vay beama tamamen sallama haber
Ekli dosyayı görüntüle 85656
Onuda çaresi mobbing. Verirsin tatili bu hafta 15 gün sonra antremanlara geliyorsun dersin. Dikersin başlarına şerefsiz bir kondisyoner 35 derece sıcakta kosturursun hayattan bezecek seviyede antremanlarda ile 10 günde iş çözülürO zaman da Arabistan'a gitmem diye tutturur bu herif
Hakedene yapacaksın bunu çok güzel olurOnuda çaresi mobbing. Verirsin tatili bu hafta 15 gün sonra antremanlara geliyorsun dersin. Dikersin başlarına şerefsiz bir kondisyoner 35 derece sıcakta kosturursun hayattan bezecek seviyede antremanlarda ile 10 günde iş çözülür
Sa. Biraz kestirdim de, bizim ex-evlatlar geldiler mi?
Dusunsel evrim dogru yonde ilerlemis benceBaslarda Emre Kilinc transferine karsiydim sadece Mert Hakan gelsin diyordum. Ilk olarak Mert Hakan'in yaptigi yavsakliktan ve Emre nin sergiledigi durustan sonra bu transfere sicak bakmaya basladim. Simdi de takimda sut ceken oyuncu eksikligini düsündükce Emre ye daha da sicak bakmaya basladim.
@gsarayruhu1905: SON DAKİKA: Maicon, Al Nassr'daki takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve Al Nassr kulübünden ayrıldı. Maicon, Galatasaray'ın yaz kampına katılacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicon&Belhanda&Falcao&Feghouli&Babel&Diagne satılmadığı sürece burada oturup transfer konuşmaya gerek yok bence gelecek adamlar ciddi ciddi Emre Çolak&Caner Erkin&Semih Kaya ve Arda Turan filan olacak korkarım![]()
Monaco da mı hala eğer ordaysa aman aman uzak dursun hayır gelmiyor ordan gelen topçudanGalatasaray için target man adayımietro Pellegri
Sörlothdan 2-3 kat daha potansiyelli ve güçlü bir adam.Tabii sakatlık raporları iyice incelensin
Hem de ne geçirme.
Istenmeyen Kim varsa neden geliyor ulan
Belhanda'dan çok bu Manulonjon 'dan gıcık alıyorum.
Bizimle ilgili bir tane olumlu bilgi vermedi.
Belhanda ve manegeri de uyanık tabi.
Biliyorlar taraftarın istemediğini ve bizim onkadar maaş veremeyeceğimizi bu sebeple sözleşmeyi fesih edip.
Araplardan gelecek bonservisi imza parası olarak alacaklar.
Acilen kadro dışı kalmalı ve bu aç gözlere fırsat verilmemeli.