Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımımızda hoca boşluğunun yanında açık bir sağ ve sol bek boşluğu da var

saracchi bok gibi oyuncu afedersiniz

Diego Ribas: Falcao Galatasaray'dan teklif alınca beni aradı ona Türkiye'de Fenerbahçe dışında hiçbir takımda oynamaması gerektiğini söyledim, o da oynamaya gitmiyorum zaten dedi. https://t.co/rhg497Nyuf

Ağlanacak halimize gülelim.

Bizimkiler Maicon konusunda en dogrusunu yapmis. 1 yil sozlesmesi kaldi ve onlarin ligleri 1-2 ay daha surecegi icin kiralik sozlesmesini uzatip bonservisini iyice dusurmek istiyorlar. 8 milyona alinan oyuncu oyle kolay kolay elden cikarilmamali. Gittigi takim ile bir de sampiyonluk yasamis. Basaksehir Da Costa'yi 4.5 milyona sattigini hatirlatiyim.

Ben Maicon'u severdim. Gelsin antrenmanlara katılsın. Sorunsuz bir futbolcu olduğunu için satmada sıkıntı yaşamayız. En kötü kadroda olur.

Maicon kesinlikle kalsin. Isteyen varsa parasini versin. Luyi Maicon o kadar da kotu degil.

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
5d

"Galatasaray ve Al-Nasr arasında Maicon için yapılan müzakerelerde yeni adım. Erem News'e konuşan Al-Nasr'a yakın kaynaklar, Maicon'un satın alınmasıyla ilgili mali meselelerin çözüleceğini belirtti. Galatasaray Maicon için 3m € talep ediyor."
Tweeti Alıntıla

8vZn1AaD_normal.jpg

إرم سبورت

@EremSports
· 55d
انفراجة في مفاوضات النصر السعودي مع غلطة سراي بشأن مايكون بيريرا انفراجة في مفاوضات النصر السعودي مع غلطة سراي بشأن مايكون بيريرا
https://twitter.com/EremSports/status/1283468758741159936/photo/1

@aburakbozdag: Mert hakan yandaş elini kolunu sallaya sallaya fbye gidemez ıciniz rahat olsun.cocuk kendi isteğiyle şubat ayında ön protokol yapıyor."hem kafam da rahat olur sivassporda şampiyonluğa odaklanirim sonra gsye giderim" diyor.iki taraftan biri vazgecerse diye tazminatlar ekleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Kılınç solda Ali Yavuz sağda ben buna bile okeyim sadece önlerinde böyle Duvan Zapata tipi forvet olmalı

Burak Bozdağ

@aburakbozdag

·
7d

Sonra noluyor aklı celiniyor karar değişiyor.cocuga 31 mayisa kadar ödeme sözü veriliyor.lakin araya pandemi girince oyuncuya lig açılışı ödeme yapsak olur mu dendiginde sorun değil diyor.yazili beyanlar veriliyor. Sonrasında karar değişiyor.

Burak Bozdağ

@aburakbozdag

·
4d

Emrenin kendi basina araya girip çözdüğü yok. Emrenin bağlı olduğu bir menajerlik şirketi var. Onlar devreye giriyor. Ceza çıkmaz hallederiz rahat ol falan derken oyuncuya fazladan da para onerilince tamam fb olsun diyor. Ama kazın ayağı öyle değil.

Burak Bozdağ

@aburakbozdag

·
1d

Bu hatanın aynısını hakan calhanoglu yapmış, o ara imza yetkisi olan babasi ts ile anlaşmasına rağmen hakan başka takıma gitmişti.fifa durumu ele alip hakana 4 ay futboldan men ve ts'a odenecek tazminat cezası vermişti.ayni olay aynı durum. Gs peşini bırakmaz ve çatır çatır alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt