- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Dusunsel evrim dogru yonde ilerlemis bence
Ilk 11 oyuncusu olmayi zorlayabilir mi o konuda hala ciddi süphelerim var ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusunsel evrim dogru yonde ilerlemis bence
Bu bbo arasıra böyle bizim hakkımızda sallama troll haber yapıyo. Sayfa 12numaranın yandan yemişiDiego Ribas: Falcao Galatasaray'dan teklif alınca beni aradı ona Türkiye'de Fenerbahçe dışında hiçbir takımda oynamaması gerektiğini söyledim, o da oynamaya gitmiyorum zaten dedi. https://t.co/rhg497Nyuf
Ağlanacak halimize gülelim.
Ben istemiyor kiralık futbolcu ben istiyor Galatasaray futbolcuOlsun gelsin.Kadroya bile almıyolar ucuza kiralarlar
@Hidayet Sarıdağ4. lig topçusu için bu kadar koşuşturduk mu cidden
Pandemiden once performansi yerlerdeydi. Bize gelsin 2 mac sonra yerden yere vurulur 100%.Istemeyen var
ertem şener fb onyekuruyla protokol imlazadı diyor..doğru olma ihtimali var mı?

Aha maicon da elde kalacak@gsarayruhu1905: SON DAKİKA: Maicon, Al Nassr'daki takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve Al Nassr kulübünden ayrıldı. Maicon, Galatasaray'ın yaz kampına katılacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşin ilginç yanı Hakan Çalhanoğlu'nu beğenmeyip gelmesin diyen de çok fazla insan varH. Calhanoglu 1 gol 1 asist. Ve bu adamin bu formuyla turkiyeye gelecegine inananlar var![]()