Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğulcan konusunda bende umutluyum en başında hırslı bir karakterde olmasından dolayı istiyorum vurdum duymaz şekilde oynamaz sahadaysa her yere koşar basar mücadele eder aslında 4-4-2 de tam bir Necati Ateş rolüne bürünebilir
Oğulcandan bi necati olur belki de dogru dedin,ogulcanin da bi klasi vardi ilk ciktiginda

H. Calhanoglu 1 gol 1 asist. Ve bu adamin bu formuyla turkiyeye gelecegine inananlar var🤣

O gene iyi bu adamı belhandayla kıyaslayıp vasat adam gelmesin deyip belhandayı öne çıkaranlar çoğunlukdaydı.
düşün koca Galatasarayın durumunu..Yöneticilerde bu kafada olduğu için bir türlü sıçramayı yapamıyoruz.
ondan sonra neden transfer fiyaskoları yaşıyoruz..

taraftara göre alınan ve alınabilecek oyuncu süper, alınması zor ise o adam vasattır.
şimdide yedekten öteye gidemeyecek emre kılınç güzellemesi yapılıyor.Gelecek yaa..

Allahim lutfen guclu,fizikli,calim yetenegi ust düzey ,golcu ve asistci 2 kanat bahset bizlere yarabbim

Screenshot_20200716-000415_Chrome.webp
Screenshot_20200716-000455_Chrome.webp

21 yasinda, 3. ligde 28 macta bir kanat oyuncusu olarak 17 gol atmis, maliyeti zaten dusuk olacak, siz simdi ciddi ciddi bu transferi mi elestiriyorsunuz? Tutmazsa ne kaybederiz?

Ortada ahlar vahlar edecek durum yok. Maicon da Fegh de gomulecek adamlar degil. Luyindama - Maicon > Maicon - Serdar
Luyi Maicon'un arkasini rahatlikla toparlar. Fegh de forvetle duzenli oynadigi her sezon 15'i bulur. Acil yapilmasi gereken saglam forvet bulmak.
Marcao satilirsa 1 tane forvet 1 tane orta saha sart. Hatta Fegh 10 numara veya serbest gibi oynar. Allah icin, Rize'ye, Bursa'ya, Antep'e attigi golleri hangi 10 numara atar? Bu adamlari kusturmemek lazim. Tek sorun, seneye seyircili mi seyircisiz mi?

Allahim sen emin bayrami nazarlardan koru,etrafinda oynayanlar ankaragucu macindaki gibi 50 metre otede pas bekleyen duyarsizlar olmasin,trabzon macinda ilerde riske girip,calim atan, geride sorloth gibi aygirlarla onu tek basinna birakan manyaklarla emin hazir olana kadar oynatmak zorunda birakma yarabbi,ona sahada yardımcı olsun oynayanlar

gb oftaş

süper ligde oynamamıştı daha önce.

hatta biz de istemiştik ama yine elimize yüzümüze bulaştırmıştık çoğu transferde olduğu gibi
internetten baktım simdi. genclerbirlginin futbolcusuymus oftasa kiralık gitmis. zaten oftas da ikinci ligdeymis. bu cocugun durumuyla alakası yok yani.

Oğulcandan bi necati olur belki de dogru dedin,ogulcanin da bi klasi vardi ilk ciktiginda

Artık oyuncuların yeteneklerinden çok hırslı ve yenilgiyi kabul etmeyen karakterler de olmasını istiyorum bu çocuk her zaman sahadayken geçmişten bu yana hırsıyla mücadelesiyle kendinden söz ettiriyordu illa ki eksiklikleri var bitirici vuruşu veya bir kaç özelliği zayıf olabilir fakat her şeyin başı yenilgiyi kabul etmeyen yapıda olduktan sonra kendini geliştirebilir

Son maçlarda izlerken sahada skoru kabul eden bir yapı var bu yüzden yeni gelecek oyuncularda direk hırçın karakter istiyorum kabullenmeme olayını istiyorum bir dönem Melo, Engin, Elmander gibi pes etmeyen hırçın karakterlerle dolduralım

Artık oyuncuların yeteneklerinden çok hırslı ve yenilgiyi kabul etmeyen karakterler de olmasını istiyorum bu çocuk her zaman sahadayken geçmişten bu yana hırsıyla mücadelesiyle kendinden söz ettiriyordu illa ki eksiklikleri var bitirici vuruşu veya bir kaç özelliği zayıf olabilir fakat her şeyin başı yenilgiyi kabul etmeyen yapıda olduktan sonra kendini geliştirebilir

Son maçlarda izlerken sahada skoru kabul eden bir yapı var bu yüzden yeni gelecek oyuncularda direk hırçın karakter istiyorum kabullenmeme olayını istiyorum bir dönem Melo, Engin, Elmander gibi pes etmeyen hırçın karakterlerle dolduralım
Ogulcan Galatasarayli ve ilk ciktiginda potansiyelliydi,hala ara ara klasligini sergiliyo.burak yılmazın 25 yasindan sonra parladigi bi ortamda sansi hakediyo

Ogulcan Galatasarayli ve ilk ciktiginda potansiyelliydi,hala ara ara klasligini sergiliyo.burak yılmazın 25 yasindan sonr parladigi bi ortamda sansi hakediyo

Emre kılınç geliyor eğer ki Trezeguet de geliyorsa oğulcanlı 4-4-2 niye olmasın orta sahaya oyun görüşü ve uzun pasları iyi olan 8 numarayla fizik gücü, hızı ve ikili mücadelesi yüksek 6 numara fena olmaz bence tamamen orta saha yapısını değiştirme vakti geldi rakibi yiyen 6 numara istiyorum

internetten baktım simdi. genclerbirlginin futbolcusuymus oftasa kiralık gitmis. zaten oftas da ikinci ligdeymis. bu cocugun durumuyla alakası yok yani.

gökhan çok daha büyük potansiyel olarak görülüyordu zaten. kerem denen çocuğu ilk kez bizimle adı anılınca duydum.

gökhan'ın transferi çok daha büyük olay olarak görülmüştü. yanıltmadı kimseyi. biz almış olsak büyük iş yapacaktık ama olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt