Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Kaan Ayhan konusunda girişimimiz olmalı kesinlikle.Marcao satılıp Kaan,Luyindama ikilisi stoperde iyi olacaktır.Geri kalan para ilede 10 no bakılır.

marcao satılsa kaca satılır ki? transfermarkt'da değeri 3 milyon gözüküyor.
hadi o sitenin degerleri yanlış diyelim. biz 4 milyona almıştık zaten. biz aldıktan sonra da performans anlamında fiyatını arttıracak bir numarası olmadı.

Oğulcan konusunda bende umutluyum en başında hırslı bir karakterde olmasından dolayı istiyorum vurdum duymaz şekilde oynamaz sahadaysa her yere koşar basar mücadele eder aslında 4-4-2 de tam bir Necati Ateş rolüne bürünebilir
Necatideki oyun gorusu ve teknigi bence yok necati ozel bir oyuncuydu ama faydali olur cok iyi yedek olur

Telles'in maçına oynamıştım çıktığını gördüm sakatlandı mı dedim asist de yapmıştı.Maçı açtım ağlıyodu yedek kulübesinde.Twitter'da Porto takım taraftarları veda maçı ondan ağladı falan yazmışlar.Transfer haberleri doğru.Hayırlı Olsun..

Ekli dosyayı görüntüle 85688Ekli dosyayı görüntüle 85689

21 yasinda, 3. ligde 28 macta bir kanat oyuncusu olarak 17 gol atmis, maliyeti zaten dusuk olacak, siz simdi ciddi ciddi bu transferi mi elestiriyorsunuz? Tutmazsa ne kaybederiz?
Tutmayacagi cok belli ne kaybedecegiz kadro siskinligi gecen senelerdr de boyle bos oyuncularla kadro sisirdik bu tip adamlari fransa 2.liginden turkiye 2.liginden bulsunlar koca Galatasaray copluge dondu itibar ve vakit kaybi

marcao satılsa kaca satılır ki? transfermarkt'da değeri 3 milyon gözüküyor.
hadi o sitenin degerleri yanlış diyelim. biz 4 milyona almıştık zaten. biz aldıktan sonra da performans anlamında fiyatını arttıracak bir numarası olmadı.

Uğur karakullukçu sezon başında italyadan 1 takımın 15 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Brezilyalı genç stoperlerin piyasası yüksek oluyor genelde.İyi kötü cl dede oynadı.En kötü 10 milyona alıcı bulacaktır.

Uğur karakullukçu sezon başında italyadan 1 takımın 15 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Brezilyalı genç stoperlerin piyasası yüksek oluyor genelde.İyi kötü cl dede oynadı.En kötü 10 milyona alıcı bulacaktır.
Atalanta istemis demisti.Teklif icinde 12 milyon demisti

Senelerdir bu anı bekliyorduk galiba o sene bu sene sonunda tellesten gelecek payı her hesaplara ekleyebiliriz gerçi 1.5-2 m Euro için düştüğümüz durumlara bak falcao maaşına yetmeyecek tek iyi haber ffp de + ile başlarız

Herkese selamlar,

Çok farklı bir sezon geçirdik inanılmaz şeyler oldu fb galibiyeti, pandemi, sakatlıklar vs derken sonunda havlu attık.

Geçen sene burada Falcao haberleri çıkarken gelmesin falan diyorduk linç yedik. Olan yine Galatasaray'ımıza oldu...

O değilde N'zonzi ve Seri beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin formayı giyip 5 maç oynamadan yorum yapmam.

Babel konusu ayrı bir boyut zaten burada yazın yanıp tutuşuyorlardı bu gamsız pembe kafa için. Şaka gibi 33 yaşındaki adama 3 yıl 2.5 milyon euro'dan sözleşme verip 2.5 milyon euro'da imza parası verdik. 2 yıllık CL gelirlerini resmen Falcao ve Babel'e yatırdık şaka gibi... Çok yazık oldu çok.

Marcaonun giderse 25 milyonlara gitmesini istiyorum ya,o yetenekte bi stoper.topu oyuna soktuğunda,odaklandiginda muthis.heleki iyi takimlarda daha da yukselir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt