- 23 Ocak 2019
- 25.378
- 33.060
- 2.273
Böyle bi haber vardı..
İmkanı yok bence bu paraya transfer olmasının. Zaten 40 milyon falan deniyordu serbest kalma bedeli için. 30-35 milyona gitmiştir şu piyasada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bi haber vardı..
acıkcası ben de luyindama ve feghouli dısında ciddi bonservis getirecek adam goremiyorum. cok zor bir transfer donemi olacak.o gözüken değerin üstünde satılmaz zaten bana göre etmezde okadar
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu tür haberleri diagne icin de belhanda icin de cok duyduk ama hic gerceklestigini goremedik. insallah dogrudur. yoksa elle tutulur transfer yapamayacagız gibi gorunuyor.Uğur karakullukçu sezon başında italyadan 1 takımın 15 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Brezilyalı genç stoperlerin piyasası yüksek oluyor genelde.İyi kötü cl dede oynadı.En kötü 10 milyona alıcı bulacaktır.
Aysal dedem ve mancini hocam bosuna mi aldi1 sene kalan adama 75 vermezler saçmalamayın
yalnız telles'in istatistiklerine baktım çok fena ya sanırsın kanat oyuncusu
acıkcası ben de luyindama ve feghouli dısında ciddi bonservis getirecek adam goremiyorum. cok zor bir transfer donemi olacak.
Atalanta istemis demisti.Teklif icinde 12 milyon demisti
Selcuk iyi oldugu donemerde zekasi ile on plana cikan bir futbolcuydu belki iyi bir yardimci olurSelcuk adina pek degisen birsey olmaz zaten kulübe de hep yani basinda oturuyordu. Sadece bizim takim icin iyi birsey, artik hocanin Selcuk'u sahaya sürme tehliklesinden kurtulmus oluruz en azindan.
Hem Selcuk da geleneksel pasta yedirme görevine de devam edebilir böylece.
Evet belki ama hoca nın kendi bildiğinden saşmayacağını bildiğimiz için Selçuk da kuvvetle muhtemel Hasan ve Ümit gibi ancak figüran olur gibi.Selcuk iyi oldugu donemerde zekasi ile on plana cikan bir futbolcuydu belki iyi bir yardimci olur
Neyi buldun Allah aşkına menajerler önerdi gittik 8 milyon euro verdik.Nevzatin maicon ve acerbi haberlerine duyulan heycandan istiyorum ya.o bile yok.acerbi keşke gelseydi ama maiconu da o donem iyi bulduk,tudorun sisteminde ilk 10 hafta fena da degildi