Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene kalan adama 75 vermezler saçmalamayın

yalnız telles'in istatistiklerine baktım çok fena ya sanırsın kanat oyuncusu

Uğur karakullukçu sezon başında italyadan 1 takımın 15 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Brezilyalı genç stoperlerin piyasası yüksek oluyor genelde.İyi kötü cl dede oynadı.En kötü 10 milyona alıcı bulacaktır.
bu tür haberleri diagne icin de belhanda icin de cok duyduk ama hic gerceklestigini goremedik. insallah dogrudur. yoksa elle tutulur transfer yapamayacagız gibi gorunuyor.

işte aynen dediğin gibi kardeş , adam sakatlıktan bir döndü her maç en az 3 yiyoruz geçen yıl ilk geldiğinde luyindamanin ekmeğini yemişti , keşke 50 milyon verseler ama öyle bı dünya yok , olanı biteni değilde görmek istediğini görüyor forumun yarısı bu kafa sadece Beşiktaşlılar da var zannediyordum , gerçekleri görebilen birilerini görünce sevinmiyorum değil
acıkcası ben de luyindama ve feghouli dısında ciddi bonservis getirecek adam goremiyorum. cok zor bir transfer donemi olacak.

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim gomisle sezona baslarkenki tutku ve coskuyu yakalamamiz lazim.o eksik.muslera sakatlandiginda sezon bitti herkes icin,hoca icin bile.beklenmedikti çünkü ama musleranin yerine oynayacak kaleci iyi ve herkesin güveneceği bi kaleci olsa belki boyle olmazdik.derdik ki tamam muslera yok ama bu x kaleciye de sıra gelmeliydi zaten,bunu demedik

Nevzatin maicon ve acerbi haberlerine duyulan heycandan istiyorum ya.o bile yok.acerbi keşke gelseydi ama maiconu da o donem iyi bulduk,tudorun sisteminde ilk 10 hafta fena da degildi

Selcuk adina pek degisen birsey olmaz zaten kulübe de hep yani basinda oturuyordu. Sadece bizim takim icin iyi birsey, artik hocanin Selcuk'u sahaya sürme tehliklesinden kurtulmus oluruz en azindan.

Hem Selcuk da geleneksel pasta yedirme görevine de devam edebilir böylece.
Selcuk iyi oldugu donemerde zekasi ile on plana cikan bir futbolcuydu belki iyi bir yardimci olur

Alex tellesi begenmem

Hoca bilerek seçiyor zaten akıl vermiyecek adamları Selçuk da on numara olur bu yönde tek kelime etmeden 90 dk oturur

Nevzatin maicon ve acerbi haberlerine duyulan heycandan istiyorum ya.o bile yok.acerbi keşke gelseydi ama maiconu da o donem iyi bulduk,tudorun sisteminde ilk 10 hafta fena da degildi
Neyi buldun Allah aşkına menajerler önerdi gittik 8 milyon euro verdik.

Bizim bulduğumuz bir şey yok. Menajerlerin oyuncağı olmuşuz.

20200716_024144.jpg
aşkommm canim hocama bak hele😍😍😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt