Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder 18 numarali formayi giyer.

Sizce Melo, sezonun geri kalanında geçtiğimiz sezonun performansıyla oynarsa bonservisi alınmalı mıdır ?

Meloyu bu sene zor kiraladı yönetim iyi oynamasına ragmen bu senede almaz bu performansla

Bir sorum olucak. Bir oyuncu baska bir takimla Sampiyonlar Ligi kadrosuna yazilmissa, ama Sampiyonlar Liginde hic forma sansi bulmamissa, baska bir Sampiyonlar Ligi takiminda ayni sezon icinde oynayabiliyor mu?

Jeremy Mathieu sol beke cok cok iyi bir transfer olurdu.

Jérémy Mathieu - Player profile - transfermarkt.co.uk

Forma giymemişse oynar yani oynar. Ancak Mathieu kağıt üzerinde özellikle bir dönem çok populer olmuşsa da bu adamı beğenemedim gitti. Elmander'li Emanalı Toulouse'dan beri bilirim bu adamı, ya ben hep kötü maçlarına denk geldim... Bir kere boyu çok uzun, zaten beyaz, öyle atletik bir adam değil, Riera ne kadar kıvraksa Mathieu da Riera'ya yakın bu konuda bence, Valencia'da vasattı zaten. Kağıt üzerinde mantıklı ama beni etkilemedi izlediğim maçlarda.

Ben Fifadan görevli menajerim...Sadece Türkiyede değil 184 millette görevliyim. Galatasaray'a Sjneider'i getiricek akla sahibim. akıl zenginiyim.

Son kararı karısı vericekmiş ne kılıbık çıktın şıno

Not aldınız mı beyler sneijder gelmez gelirse şunu yaparım şuramı açarım diyenleri :cool:

Çıplak çekmeyecekler miydi? :D

h8D8DF59D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt