Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi son dakika haberi gelecekmiş gibi his var içimde :D

Bu ceren kimmiş :cool:

idman sonrası sneijder'e '' istanbul'u seviyormusun,Galatasaray'a gidecekmisin ? '' diye sormuşlar o da '' bu nasıl soru '' demiş valla ben daha çok umutlandım hadi bakalım yönetim bitir şu transferi kendine en az 2 yıl kredi kazan bizden

Hamsi - kuş maçını veren kanal var mı?

stardaki büyük risk yarışmasında Murat Urhan diye bir yarışmacı var lan :confused::confused:

Abi 10 bin euro gibi paralar için mi beklicek yönetim ?

Bu borsa oyunu işleri bana mantıklı gelmiyor Borsada hisselerimizin transferle çok fazla oynayacağını hiç düşünmüyorum .

Hani 1 m 500 k kazanacak olsa tamam derim yönetim borsa oyunu yapıyor ama öyle büyük dalgalanmalar olmaz ki eğer öyle olsa herkes transfer döneminden önce hisse alır dönem bitince satar veya şampiyonluğu garantilediğimiz maç hisse alır şampiyon olunca satar borsanın bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Sportif şirketlerinde spordaki başarısıyla borsada ki değerlerinin çok çok alakalı olduğunu düşünmüyorum hani alakası olabilir ama çok alakası yoktur çünkü fenerin hisseleri geçenlerde bizden yüksekti biz şampiyon olduğumuzda da yüksekti.

Onur dışarıdaydım cevap veremedim klübün elinde ki hisse adedi hakkında bilgimiz yok, yani ne kadar kazanç olacağını bilemeyiz ama birde gündelik bazda bakmak lazım. Al-sat alsat çok ciddi miktarlar kazanabiliriz.

Drog‏Baros ‏@DrogBaros

@bolatgs Sneijder'in bu hafta sonu ile önümüzdeki hafta başına kadar İstanbul'a geleceğini duydum bir yerden. Yakın bir zamanda açıklanır.

Drog‏Baros ‏@DrogBaros

Sneijder'e yarım sezon için verilmek istenen forma numarasını ögrendim. Kendisi de kabul edecektir muhtemelen. Tahmin edeni retweetlicem

20mış numarada

umut işte

arenanın zemın işide bıtmıs 2300 de goruntulu olark verceklermıs yemyeşıl oalrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt