Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En azindan olumsuz bir haber de yok. Bu da cok önemli simdilik. Hala inaniyorum ben

Ynt: Transfer Nöbeti

Sneijder’in geleceğine inanıyorum :ka21:

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder haberleri falan çıkıyodu da bende heyecan yoktu.Kaptan sonra sakin olmaya çalışıyorum ama Sneijder bu arkadaş.İnşallah gelir.

yahu yok mubir gelişme bi yerde teklifi geri çevirdi diyor bi yerde süre istedi diyor bi yerde anlaşma sağlandı deniyor

Herkesin görüşüne saygım var ama ben daha çok beğeniyorum bu adamı refleksleri falan çok iyi hemde Türk :))

Turk olmasi avantaji var hani muslera gidersede alabilsek super olur o ayri ama su anda muslera dunyanin en iyi 6 kalecisindenir ve kendini kanitlamistir ve bence Onurdan daha iyidir

Transfer Nöbeti

Menajerin açıklamasından sonra ben iyice umutsuzluğa kapıldım olumlu bişeyler olsa şimdiye coktan açıklama yapılırdı bu iste yas gibi görünüyor. Ah baskan ah. Gelmemesi değilde milletin dalga geçecek olması koyuyo.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

SNEIJER Gelırse eğer medyaya ve kuşlara bakış halim:)))
154546_388740421219843_810934647_n.jpg

Bu gargamel harbi mal gerçekten mal

Ali Yıldırım, en kısa zamanda İtalya'ya gidecekmiş Sneijder için. Bu haberi de Fenerbahçe'nin içini çok iyi bilen bir muhabir verdi bugün tv'lerde.

Tabi ki almak için değil,çomak sokmak için harekete geçti fb. Sonuçta onlara gitmeyeceği belli az çok...

Ynt: Transfer Nöbeti

Menajerin açıklamasından sonra ben iyice umutsuzluğa kapıldım olumlu bişeyler olsa şimdiye coktan açıklama yapılırdı bu iste yas gibi görünüyor. Ah baskan ah. Gelmemesi değilde milletin dalga geçecek olması koyuyo.

"Bu hayatta birtek insana inanmayın, menajerler" Oscar Wilde

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen gelmezse milletin alay konusu olucaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt