Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geleceksen gel kardeşim :sad007:

Transfer Nöbeti

Bu borsa bildirimide fos çıkarsa yıkılırım :(

felipe_melo3405.jpg

beyler şu bere nike da satılıyormuş internet üzerinden alabileceğim bir site varmı bile varmı =?

Birşeyi hesaba katmazsak eğer söylediğin şeyler mantıklı geliyor. Herşeyi bozan sorun ise: Sneijderin bugün inter ile antremana çıkması. Bana pek normal gelmiyor bu :)

Antremana çıksa çok doğal, sonuç olarak İnter'in sözleşmeli oyuncusu. Şayet alırsak bu özelliğinden dolayıda ekstra mutlu olurum.

Adam şu durumda bile antreman yapıyor tebrik etmek lazım, bazıları gibi tatilini uzun tutmuyor.

Bu saatten sonra bir Türk takımının çomak sokabileceğini düşünmüyorum, bizim başkan adamların başkanından söz almıştır. Bu transferin olmamasının tek nedeni avrupadaka kalbur üstü bir takımın Sneijder'e teklif yapmasıdır.

Sanırım Cuma'ya kadar ciddi bir girişim olmazsa bize imza atar.

Ama ben bu transferin olacağına pek ihtimal vermiyorum sanki son dakika da bir aksilik çıkacakmış gibi geliyor.

Tabi ki Sneijder'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceği belli, fakat bu adamlar büyük ihtimal her ne şekilde olursa olsun transferi engelleme girişimi yapacaklar. Mesela;Sneijder ile değil de Inter ile görüşüp belirli vaatler verebilirler,işi uzattırırlar.Zaten transfer işinin uzaması demek, sulanması demektir. Hele ki bu arada devreye Avrupa'nın önde gelen kulüpleri girerse bu iş yatar. O yüzden olacaksa en kısa zamanda olmalı.

q7 transferindede jımlasıtikçiler yılan hıkayesıne donmuştu durumu onlarda borsaya bıldırmışlerdı sonuç geç oldu ama aldılarr yanlızz bır rıcam s10 gelırse lutfen arkadşlar Q7 dekı gıbı bı karşılama yada stadda ımza showa falan hiç girmıyellım sonuçlarrr ortada aman sakın dıyım:):):):)

Birşeyi hesaba katmazsak eğer söylediğin şeyler mantıklı geliyor. Herşeyi bozan sorun ise: Sneijderin bugün inter ile antremana çıkması. Bana pek normal gelmiyor bu :)

benim aklıma bugun çok takıldı ama biri böyle açıklamıştı :

Inter, Sneijderi sattı ve ikili arasındaki karabulut dağıldı. Sneijder de kendini hazır tutmak için transfer sürecinde çalışmalara başladı.

q7 transferindede jımlasıtikçiler yılan hıkayesıne donmuştu durumu onlarda borsaya bıldırmışlerdı sonuç geç oldu ama aldılarr yanlızz bır rıcam s10 gelırse lutfen arkadşlar Q7 dekı gıbı bı karşılama yada stadda ımza showa falan hiç girmıyellım sonuçlarrr ortada aman sakın dıyım:):):):)

sneijder gelirse o gün tüm uçuşlar iptal edilir bence:)

Millet Sneijder antrenman yapıyor diye üzülüyor, Melo'ya kızan kimlerdi ?

katılmıyorum hadi bir olur iki olur üç olurda bu kaçıncı?artık ünal aysalın bir yıldız oyuncu alması lazım.söz verirken iyi taraftarı gaza getirenler onlar ve kaç kere oldu bu

Ben de alması gerektiğini düşünüyorum, bu mevzular çok oldu ama olmama ihtimali de var sonuçta. Çok bel bağlayıp hayal kırıklığına uğramamak gerek.

Türkiye'deki En Pahalı Futbolcu Sıralaması

1.Burak YILMAZ-35.500.000 TL

2.Raul MEİRELES-33.500.000 TL

3.Manuel FERNANDES-33.500.000 TL

4.Fernando MUSLERA-31.000.000 TL

5.Moussa SOW-28.500.000 TL

6.Selçuk İNAN-28.500.000 TL

7.Felipe MELO-26.000.000 TL

8.Miroslav STOCH-24.000.000 TL

9.Milos KRASİC-20.000.000 TL

10.Gökhan GÖNÜL-19.000.000 TL

11.Hugo ALMEİDA-19.000.000 TL

12.Mehmet TOPAL-19.000.000 TL

13.Cristian BARONİ-19.000.000 TL

14.Volkan DEMİREL-19.000.000 TL

15.Tomas SİVOK-18.000.000 TL

16.Gustavo COLMAN-18.000.000 TL

17.Pablo BATALLA-16.000.000 TL

18.Johan ELMANDER-15.500.000 TL

19.Umut BULUT-14.500.000 TL

20.Nordin AMRABAT-14.500.000 TL

21.Egemen KORKMAZ-14.500.000 TL

22.Emmanuel EBOUE-14.500.000 TL

23.Didier ZOKORA-14.500.000 TL

24.Caner ERKİN-14.500.000 TL

25.Fernando BELLUSCHİ-14.500.000 TL

KAYNAK:transfermarkt.com.tr

hey maşallah

Bizim hisseler düşsün diye başkan istemiş olabilir işte. Öncede dediğim gibi, 4 ayır interle anlaşmayan 2 aydır kadrı dışı bulunan sneijder bizimle konuştuktan sonra interde kalmaya mı karar verecek. Doğanın tabiatına aykırı gelmiyor mu bunlar.

Yarında olumsuz haberlere hazırlıklı olun. Hamit transferini hatırlatayım gelecek gelmeyecek fenere imza atacak diye bir sürü olay dizisi oluşmuştu ve sonuç geldi. Klüple ilgili her olay hisselere vuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt