Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktaşlar dünkü haberleri hatırlayın ne kadar olumluydu. yönetim tarafından bilgi alanların ortak görüşü bu transferin bittiği yönündeydi (oyuncuyla ve klüple anlaşıldı). şimdiki olumsuz hava ne böyle adamın direk ilk uçakla getirilip imza attırılmasını mı bekliyor bazıları anlamadım. sneijder bu oyuncu öyle dany-amrabat gibi (küçümsemek için söylemedim) anında getiremezsiniz. anlaşmadaki ufak detaylar hallolunca açıklanacaktır yeni oyuncumuz :)

Götürüsü çok olur bu sefer.Hadi geçen sene Shaqiri filan fazla tanınmıyordu.Ama sefer ki isim Sneijder.Altından kalkamazlar diyorum.Korkum sadece bu.Bu yönetim başarısız değil tam tersi çok başarılı.Başarısız olmalarını istemiyorum kesinlikle.Onun için keşke kapa bildirmeseydik dedim.Hayırlısı olsun bakalım süreç ne gösterecek.

bide bu adam takıma cidden çok büyük katkı sağlar boş transferde ollmaz.herkesin isteidği bir isim.öyle forlan reyes veya fabiono gibi gelip gelmesin tartışmalarının olmayacağı bir futbolcu

Lan bu adam niye gelmedi.:mad::mad:

:asd:

Olumsuz bir şeyler olsaydı bugün iptal edildiğine dair.bir açıklama olurdu harhalde. Ben umudumu koruyorum.

insallah yonetim sneijder ayarinda biri ile de gorusmeleri surduruyordur, aksi taktirde cuvallariz, aimar ne durumda acaba?

Hava muhalefeti nedeniyle falan mı inmiyor nerde bu adam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt