Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wesley Sneijder vertrekt niet naar AC Milan. Internazionale wil hem verkopen, maar de Utrechter gaat in ieder geval niet in San Siro aan de slag. “Sneijder? Hoe oud is hij? 28? Dan maakt hij geen deel uit van onze plannen”, zegt eigenaar Silvio Berlusconi, die een vertrek van smaakmaker Stephan El Shaarawy uitsluit. “En als ze honderd miljoen euro bieden? Niemand doet dat vanwege de Financial Fair Play”, zegt hij. (Sky Italia)

AC milan Sneijderdan vazgecmis.

Sneijder'in resmi Facebook hesabını işgal etmiş durumdayız. :asd:

mş ye bende guvenıyorum ıstıhbaratı guclu oldgu ıcın degıl daha zıyade kesın net bılgı almadan yazmıyor o bakımdan ınanasım gelıyor adama ama bır yandan bızım yonetımın sneıderı getırebılcegıne cok da ıhtımal vermıyorum.....

su ıs bı an once bıtmelı artık hayırlısıylaa

Bakın millet ne diyorum rahat olun diyorum tipik borsadan para kazanma olayı bu.

Sabah yükselen hiselerimizin bir kısmını hemen sattık buna eminim ardından sneijder gelmeyecek haberleri antremana çıkması vsile birlikte yükselen hisseler düşüşe geçecek yine. Biz bozdurduğumuz hisselerin tamamı ile yeni hisse satın alacağız en düşük hale gelmesini bekliyoruz.

En sonunda medyaya yine ufaktan geleceğini vs sunulacak derken hisseler artışa geçer en yüksek noktaya geldiğinde bu sefer resmi siteden açıklama yapılır.

Vurgunun kralını yaparız. Madem borsadan para kazanılıyor bizde kazanalım işte.

Sözleşme imzalaması vs derken elimizde ki fazlalık hisseyi satarız sneijderin parası çıktı işte :D

Melih Şabanoğlu tam olarak kimdir ? Ben tam olarak güvenemiyorum bu adama daha önce çok patladı. Meloyada olmayacak demişti

benim için fenomendir renktaş yani sadece trasnfer için değil analiz ve yorumlarıyla mukemmel bir abimiz ayrıca söyledigi trasnferlerde gelicek ve gelmeyecek olanları önceden bildi hatta şakiri olayında gelişmeleri bile doğru bir şekilde aktardı

Sneijder gelirse ya sol bek yerli olacak yada Amrabat-Melo ikilisinden biri yedek kalacak.

Asil sorunumuz olan sol bek ve defans'a takviye yapmayi unutmuyoruzdur umarim.

M.Şabanoğlu doğru söylüyor olabilir ama daha önce defalarca kez yanıldığını hatırlıyorum.

Ör: Melo.

Bakın millet ne diyorum rahat olun diyorum tipik borsadan para kazanma olayı bu.

Sabah yükselen hiselerimizin bir kısmını hemen sattık buna eminim ardından sneijder gelmeyecek haberleri antremana çıkması vsile birlikte yükselen hisseler düşüşe geçecek yine. Biz bozdurduğumuz hisselerin tamamı ile yeni hisse satın alacağız en düşük hale gelmesini bekliyoruz.

En sonunda medyaya yine ufaktan geleceğini vs sunulacak derken hisseler artışa geçer en yüksek noktaya geldiğinde bu sefer resmi siteden açıklama yapılır.

Vurgunun kralını yaparız. Madem borsadan para kazanılıyor bizde kazanalım işte.

Sözleşme imzalaması vs derken elimizde ki fazlalık hisseyi satarız sneijderin parası çıktı işte :D

Ya bu borsa geyikleri nedir sürekli dönmeye başladı hiç anlamam doğal olarak bu işlerden amaç ne yani ?

lan olmayacak lan bu iş işkillenmeye başladım ben :mad::mad::mad::mad:

Melih abi bi zamanlar GS tv'de program yapmamışmıydı ya? Kulübe yakın biridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt