Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Van Persie o pas nasıl gol olmaz? Ben Sneijder'in yerinde olsam dalardım orda ona.Ayıp lan o kadar güzel pas atmış.Koçum Sneijder,ASLAN Sneijder.

A.Polat :"Sneijder benim transferim aslında"

Usta şöyle diyim fener araya girse Sneijder kanadından işi bozabilir mi yoksa iş işten geçti artık bozamaz ufak pürüzlermi kaldı ve ufak pürüz'ü biraz açabilirmisin :)

Pürüzler Sneijder'in her ne kadar son görüşmelerle de olsa azalan tereddütü , çocuğunun okul durumu(henüz küçük ancak bu yaşlarda eğitim almasını istiyor) , eşinin mesleği.

Sneijder konusunda İnter'den söz aldı Aysal Fenerbahçe konusunda. Ayrıca Sneijder'in Galatasaray tercihinin önemli sebeplerinden biri de Şampiyonlar Ligi neden bir alt klasmanı seçsin ki? :)

çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam SJNEIDER olayını çok garıştırdılar. ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha, nasıl garışamaz,

ben bu şekır YORUMLARIM bu bayan şekır YORUMLAR bu şekır YORUMLAR. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir.ha başKANIM , gurban olduğum KAP A BILDIRMIS OLABILIR SJNEIDER BIZE gelebilir amma lakin ki öyle değildir.eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.

anlamadım :lol:

Hep gönlümden Neymar geçiyor hocam biliyor musun aslında,hala büyük takımlar almadı onu..

Gidicek Aysal getiricek ne olurdu ama Neymar'ı izlemek harika bir duygu :)

Sinan nerde bir imkansız varsa gönlün hep orda.Ama bakarsın bi 28'liğinde gelir.

[video=youtube;UKC7bmrQaIU]https://www.youtube.com/watch?v=UKC7bmrQaIU[/video]

Şu pası fizikçiler bir açıkcasın bakalım var mı açıklaması!

Birim zamanda yapılan miktarı Enerji, iş yapabilme kabiliyeti, kapasitesi; güç ise, belli bir işi yapmanın hızıdır. Birimi Erg/s veya Newton.metre/saniye=Joule/s (J/s)dir. Yaygın olan güç birimleri ise, Watt (W) ve beygir gücü (Buhar Beygiri, BG, BB, PS, CV)'dür. Güç ile ilgili bağıntılar:

• c53f81ffde5fe03245097dc5e3bcb522.png

Cleyton onu hayatında 2-3 kere yapar,

Sneijder istediği zaman :D

Sinan nerde bir imkansız varsa gönlün hep orda.Ama bakarsın bi 28'liğinde gelir.

Aga hep bu fm oyunları beni böyle yaptı..

Hileyle hurdayla toplardım bütün yıldızları Galatasaray'a..

Çok da pis zevk alırdım yıllar öncesinden kalmış bir tutku :D

SON DAKIKA

Pablo Armero Napoli de

it doesnt matter for us, for me. big players easy then the other players. unfortunetly, everythime we have control the players, we have the kap, something like that. but anyways when we look at the media, sneijder has 1 point more.

i dont want to see shaqiri back, i want to see the sneijder and yolanthe back.

Sneijder'in yanında Chadli'de gelirse düşünmek istemiyorum.

böyle bi kadroya su anki meloyu asla almam. Melonun yerine hamiti koyar, freiyi sağa amrabati sola koyarım daha iyi.

Melo geçen sene gerçekten süper ötesi bi performans gösterdi, hakkini yemeyelim ama bu sene tiksindim şımarikligindan.

Resmen yüz buldu taraftardan adamın kendi performansı umrunda degil.

ilk devre boyunca bir tek fener macında iyi oynadı, onda da 2 tane gereksiz top kaybi yapip tehlikeye soktu.

Bir fenerli için bir futbolcunun 1 sene boyunca Galatasaray maclarında iyi oynaması yeterli olabilir ama biz Galatasarayliyiz, bi tek maç ölçüt olmamali.

İşte bu sebepten dolayı imparator ve diğerleri diye ayrılıyor ya. İyi ki teknik direktör deeğilsin

it doesnt matter for us, for me. big players easy then the other players. unfortunetly, everythime we have control the players, we have the kap, something like that. but anyways when we look at the media, sneijder has 1 point more.

i dont want to see shaqiri back, i want to see the sneijder and yolanthe back.

:asd: ne diyon len :D

[video=youtube;_X2bAuSLSek]https://www.youtube.com/watch?v=_X2bAuSLSek[/video]

Sneijder'den ara sıcak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt