Selcuk Ihsan
Cezalı
- 12 Nisan 2012
- 1.423
- 0
- 856
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.
isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kiziceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.
(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07)
tarihe ve saat'e dikkat takipteyim ekşi- heycan olsun işte
bıldıgınız ıyı bı remıx varmı soyle bıraz kopayım
Juve - Milan maçı fena oluyor. İtalya'da bu akşam her yerde futbol var valla![]()
Dakika 12 maç 1-1
Simon Austin @bbcsport_simon From journo close to sir Alex “@Bob_Cass: Sneijder now linked with Galatasary. If he he'd dropped wage demands he would have been at MUFC"
lan?
youtube'a gir, romanian house 2012 yaz. kop gel dostum.
Hangi kanal?
Simon Austin @bbcsport_simon From journo close to sir Alex “@Bob_Cass: Sneijder now linked with Galatasary. If he he'd dropped wage demands he would have been at MUFC"
lan?
lan?
Valla ben Milano'dayım. Sky'dan izliyorum ama Türkiye'de yayın var mı bilemiyorum.
Çok iyi