Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera şu an Patrice Evra performansı gösteriyor ne gerek var Carlinhos'a.

Sneijder+Chadli gelecek demek ki, Carlinhos'tan başka sol bek bakılmaz herhalde... zaten pek alternatif yok ŞL'de oynatabileceğimiz...

ntvspor nededi beyler kacirdim. sneijder haberi vardi. karari heyecanla bekleniyo gibi bisi.

Renktaslar Seref abimiz dedigi gibi.. XXXXtir edin bu Twitleri.. bunlar asilsiz kaynak..

bu carlinhostan fena halde gıcık kaptım. gelmezse gelmesin sanki bulunmaz hint kumaşı. bence brezilyalı adam almayalım...

Carlinhos bi cekil aradan ayak altinda dolasma ya...haftaya tekrar dene:D

solbeki fransadan alsak daha iyi olur da

Snejder+Sol Bek, transferlei kapatalim :)

Transferi için kulübüyle görüşmelere başlanıldığı KAP’a bildirilen Wesley Sneijder hakkında yorumlarda bulunan antrenörümüz şu ifadelerini kullandı: “Bir Galatasaray taraftarı olarak böyle büyük bir ismin aramıza katılmasını isterim. Çok önemli, kaliteli bir oyuncu. Ama onun gibi büyük oyuncularla pazarlıklar kolay geçmez. Sakin olup, beklememiz gerekiyor. Umarım olumlu bir şekilde sonuçlanır.”

Claudio Taffarel: “Takıma Olan Güvenim Sonsuz” - 09.01.2013 23:50 (HAZIRLIK KAMPLARI) / Galatasaray.org

antu moble baktim da adamlar sneijdere yillik 4.5 vercekler biz topala 4 yillik 15 veriyoruz demişler :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt