Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Milan li futbolcu Taiwo kardesleri ile birlikte İstanbul da

Eger rakamlar dogruysa bonservis 10 mil e kadar yillik ücret 4 ün altinda, Ünay Aysal simdiden efsane Baskan olur.Bu transfere karsi olan ben bile bu rakamlarla 9 takla atarim sevincten ve Baskan simdiden Bernard ile Frei i bitir önümüzdeki sezon icin derim.

Bi gelirse varya 15 milyon kisi ayni anda Gangnam style rekoru kirariz galiba:asd:

Onlarin kiskancligi sundan, o fiyata gidiyor madem neden Galatasaray yerine bir alman takimi deil mesela holtby nin satilmasindan sonra schalke düsünüyordu ama Huntelar in yaninda bir yüksek ücret daha kaldiramiyorlar.

aynen adamlar kudurucak ach ulan bi gelse

yalnız çok ciddiye bindi iş , halk fena gaza geldi. Bu tip durumlar bizim ülkede savaş sebebi olabiliyor. Umarım çabuk atlatırız cunku ben hala inanmıyorum :) (totem de diyebilirsiniz)

Sneijder icin burada (Hollanda) yillik 6 milyon euro net gelirden bahsediliyor (Galatasaray'in teklifi) ne kadar dogru bilmiyorum ama bu parayi bu ara transferinde kendisinin oynamak istedigi hicbir lig takimi vermez.

Off yaa dünya konuşuyor la bizi şuan twitterda :)))

Japonyadan bile haber girilmiş.Oha ya..

Bütün dünya konuşuyor artık.Gerçekten inanılmaz..

Beyler az önce snijderin msn adresini ögrenmiş bulunmaktayım. Hemen ekledim kabul etti. Cam de kesin olarak Galatasaray ile anlaştıgını net olarak söyledi. Sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun.

Tahminim o ki Taiwo Galatasaray ile gorusmek icin istanbula gelmistir

Nasıl gidiyor durumlar..Yakından bir haber var mı acaba ??

Ulan ingilizlere bak Galatasaray gibi vasat bi takima sirf para için gidiyor diyorlar

bu tottenhamlilar. spurs taraftarına ayar oldum

HAMMINA MAHMUZLULUAR SİZİ

simdi en cok istedigim şey, CL de finalde ManU ile karsilasip, Sneijder ile tokati basmak.

Sneijdersiz basiyorduk nerdeyse de.

neyse.

GELİN LAN BURAYA İNGİLİZLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt