Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şaka yaptım volkeyno gardaş. ama noldu la yaprak demenize gücenmem haklısınız yapraklık etmişim derim

Estağfurullah renktaş tabiiki de şaka yapıyorsun

ben değinmek istediğim konuyu herhalde anlatabilmişimdir diyorum

ayrıca senin mesajında izninle tam tersi bir totem yapayım ki tutsun

Carlinhos - Sneijder - Kerim Frei

BANj9wuCQAAfy2U.jpg:large

yahu bu arada biz baskette nasıl yenildik bu unics kazan'a anlamadım

6 milyon imza parasını reddetmez bence

yahu tepki gösterebilirsin Kamil'cim buna bir lafım yok

hatta böyle hafif alaycı laf çarpıtmalara da eyvallah

ama küfür filan yakışık almaz

yani bakıyorum forumda kişi aksini iddia edemez etmemeli havası hakim

böyle birisi çıkınca aforoz ediliyor bir garip yani anlamadım gitti

şimdi volkancım işin şakası bir yana mevzu daha doğrusu benim sinirlendiğim kısım şu birisiyle ilgileniyor takım hemen başlıyorlar alamaz edemez gelmez gitmez şu bu yahu bir dur bekle olumsuz sonuçlanırsa resmi olarak hepimiz tepki gösteririz duruma göre e es kazada olursa ne oldu tabi der adam alınmaca yok

Gelmese de iyi takımız.. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız, diyerekten sanki önemsiz gibi davranarak, tüm gelişmeleri takip eder durumdayım..

Garip bir psikoloji..Krasiç gibi olursa, Hagi gibi coşarsa arasında ilginç bir çelişki...

iyi de krasic kim usta. rusya da bıraz kıpırdanmıs ondan sonra hıc bır yerde varlık gosterememıs bır adam. bence kıyas goturmez. Ha su olabılır amrabat nasıl kı verılern 8 mılyonun altında su anda ezılıyorsa kı onun sucuymus gıbı 5 ayda cocugu paketleyıp gondermeye calısıyorlar, sneıjder de gelır ronalldınho varı hareketler beklenır 20 gol ıstenırse o zaman hayal kırıklıgı olur tabıkı. Sneıjder şov oyuncusu degıl fırst class bır takım oyuncusudur. Boyle bakarsak hayal kırıklıgı yasamayız

Emrah Duvar+ isminin yanında niye + var senin renktaş. ne anlama geliyor :D

sneijder gelirse türl lig tarihinin en ii transferi mi olur peki?objektif olarak bakalım

sneijder gelirse türl lig tarihinin en ii transferi mi olur peki?objektif olarak bakalım

İsim, prestij, başarı, transfer olduğu yaş, transfer olduğu zamanki değeri olarak bakarsak kesinlikle öyle. Türk lig tarihinin bu açıdan en iyi transferi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt