Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ortasahasında Selcuk-Melo-Hamit olan takımı kimse yamultamaz. UEFA'yı aldığımızda da 4-3-1-2 oynadık , Inter CL'yi aldığında da öyle oynadı.

aynen en temizi 4312 ama riera bu sistem için ağır kalabilir..eboue tarzında bir solbek lazım..carlinhos'a baya hucumcu deniyor cuk oturur..

zannetmem.WS10 alındıgı takdırde yerlılerle uğraşmayız.

sınıf atladıgımız ıçındir ki Chadli vb futbolcuları alabılıriz.belkşide şamp ligi fınalı duşunuyordur hocamız

sezon sonu yerlıye yönelırız vede arta kalan yabancılara rıera*melo-baros elden çıkar urfa belkı

O finali yıllardır düşünüyor ama 5-6 yabancı kuralı da o hayallerin ortasında oturuyor maalesef

Alper gibi yetenekli yerlilere ihtiyacımız kaçınılmaz

O finali yıllardır düşünüyor ama 5-6 yabancı kuralı da o hayallerin ortasında oturuyor maalesef

Alper gibi yetenekli yerlilere ihtiyacımız kaçınılmaz

Yetenekli dediğiniz Alper'in Yekta'dan 1 gram fazlası yok. Anadolu takımlarında Yiğit Gökoğlan bile parlıyor

Tahminen hoca geçen sezonki gibi bir sistem düşünüyor. Kanat oyuncuları iç oynayacak, bekler kanat akınlarına çıkacak. Eboue şu ana kadar biraz formsuz olsa da bu işi yapacak kapasitede. Bunu solda da yapacak ofansif bir bek arıyoruz.

Yetenekli dediğiniz Alper'in Yekta'dan 1 gram fazlası yok. Anadolu takımlarında Yiğit Gökoğlan bile parlıyor

Sence öyledir. Bence değildir

Alper Yekta'nın yaşında geldiğinde Avrupa'dan 50 tane talibi olacak

Bu yazdıklarım o zaman belki aklına gelir

Yaa nejat ,yiğit gökoğlan inan bana asla kötü topçu değil.bence onda bilmediğimiz bir olaylar gerçekleşti yada fatih hocam antrenmanda çalışmasını sevmedi.aklıma havaalanında gelişi geldide resmen o günden itibaren çocuk yalnız bırakıldı.O konuda bir soru işareti var.Ama cuper'de oynatmıyor hayır olsun.Ben o çocuktan inan ümitliydim.Ama olmadı.

Telefonda internet paketim bitti diye okula gitmedim sabahtan sneijder açıklanırda direk öğrenirim diye 9.30dan beri bekliyorum artık Abbas yolcu :D Kolay gelsin iyi nöbetler

her maç ilk 11 oynayan ve 6 yaş ufak olan Alper ile, zaman zaman oynayabilen ve 6 yaş büyük olan Yekta'dan mı bahsediyoruz?

alper bize gelse sürekli ilk 11 oynar mı tabi orası ayrı bir durum ama, Alper daha yetenekli bir futbolcu...

2014/15 sezonuna kadar buna yakin bir kadro olusur umarim 5 yabanciya inecegini düsünürsek

614701_Galatasaray_SK.jpg

Şu an Atatürk Havalimanı kontrol kulesindeyim. Az önce Wesley Sneijder Lufthansa Italia havayollarına ait LH07915 sefer sayılı uçak ile İstanbul'a iniş yaptı.

Sabiha Gökçenden inecekmiş diye duyum aldım bende.Birde trafiğe kalmayayım siye sabaha karşı inecekmiş :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt