Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

PSG Sportif Direktörü Leonardo yaptığı açıklamada net ifadeler kullanırken, "Wesley Sneijder bizim için bir hedef ya da öncelik değil. İlgilenmiyoruz, gelmeyeceğini söyleyebilirim." dedi.

Radyospor - PSG'den Sneijder açıklaması

duyum yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

346782641031.jpg

Albert Riera Hakan Balta'dan daha iyi solbek olarak ama Riera yerine de ileri düzeyde bir sol bek gelse iyi olurdu. Carlinhos diyorlar ama nasıl bir adam ki acaba

Balta bu sene ne oynadı ki kıyaslıyorsun.Islıklanmadan başka.Sakat makat ama tarihimizde ilk defa bir kaptanımızı ıslıklattı.

HElal olsun başkada bişey demiyorum.:(

Bence Riera şuan çok iyi. Bek oynarken daha etkili oluyor ofansta çünkü rakip bekler Amrabat'a önlem alırlarken o aradan çıkıp yeteneklerini gösteryor. Kıvrak bileklerine kurban olduğum :016:

Geçen sene kalas dediğimiz adam bu sene nasıl bu kadar kendini geliştirdi valla bende çok şaşırdım adam bildiğin çalım atabiliyor demek yetenekli adamdı zaten takıma bu sene adapte oldu.

Transfer Nöbeti

Dünden beri twitterdaki herkes cuma açıklanacak diyor.

Balta bu sene ne oynadı ki kıyaslıyorsun.Islıklanmadan başka.Sakat makat ama tarihimizde ilk defa bir kaptanımızı ıslıklattı.

HElal olsun başkada bişey demiyorum.:(

abi tamam Hakan Balta bu sene oynamadı da adam 6 senedir oynuyordu zaten az saç baş yolmadım ne yalan söyliyim.

Kim ne derse desin Riera daha iyi gözüküyor solbekte en azından ofansif anlamda daha iyi olduğunu düşnüüyorum

çok gol yiyoruz ya, semih ve danny'i çok beğeniyorum ama eboue ve riera gibi hucumcu bekler ile semih ve danny gibi genç savunmacılar var bizde. belki 2 sene sonra semih-danny ikilisi CL seviyesine ulaşacak ama sanki oraya tecrübeli biri lazım.

abi tamam Hakan Balta bu sene oynamadı da adam 6 senedir oynuyordu zaten az saç baş yolmadım ne yalan söyliyim.

Kim ne derse desin Riera daha iyi gözüküyor solbekte en azından ofansif anlamda daha iyi olduğunu düşnüüyorum

Canım kardeşim bende seninle aynı fikirdeyim zaten.Ama herşeye rağmen sol bek alınmalı.

Elimiz gerçekten güçlü bu transferde diğer taliplerine göre.Zaten ilgilenmediklerini de açıklamış bazı klüpler.Ahnzi deniyor ama onlar Avrupa liginde Sneijder'i oynatamaz,aynı şekilde Tottenham deniyor onlar da Avrupa liginde oldukları için ve Sneijder'i oynatamayacakları için bu transfere soğuk bakıyorlardır.PSG'in ise orada 2 tane çok üst düzey adamı var,birde Sneijder'i alıp orayı iyice şişirmezler.Lucas Moura geldi devre arası + Pastore var kadroda zaten.Hadi inşallah bir aksilik olmazsa ben baya inanıyorum geleceğine :)

Malum gazete Sneijder ile tek forvete dönecek diye haber girmiş..

Adamı almışız, kadroyu kurmuşuz..

Sistem bile tamamlamışız... :asd:

Geçen sene kalas dediğimiz adam bu sene nasıl bu kadar kendini geliştirdi valla bende çok şaşırdım adam bildiğin çalım atabiliyor demek yetenekli adamdı zaten takıma bu sene adapte oldu.

Riera her zaman yetenekliydi. Onu tanıyanlar için bu seneki değil geçen seneki performansı şaşırtıcıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt