Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Nacer_Chadli_Gs_Forma.webp
    Nacer_Chadli_Gs_Forma.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 89
Cevap: Transfer Nöbeti

2 gündür giremiyorum dostlar, Snejder sanki bir ara kesinleşmiş ama son açıklamadan sonra moraller bozulmuş gibi bir hava var. Yanılıyor muyum? Bence gelmeyecek kesinlikle, o yüzden hiç heyecan yapmadım.

2 gündür giremiyorum dostlar, Snejder sanki bir ara kesinleşmiş ama son açıklamadan sonra moraller bozulmuş gibi bir hava var. Yanılıyor muyum? Bence gelmeyecek kesinlikle, o yüzden hiç heyecan yapmadım.

Gelecek :happynew:

Transfer Nöbeti

Rica etsem biri bülent tulunun açıklamalarını buraya kopyalayabilir mi ?

SON DAKİKA !! RADYOSPOR'A KONUŞAN AYSAL'IN DANIŞMANI BÜLENT TULUN !!

"Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim. İş resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her şey resmi imzalara bağlı. Olumlu bir ivme olduğunu söyleyebilirim; ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek"

Bence gelecek..
:yenieek:

o değilde sabahtan beri antudayım adamlar acayip tırsmış durumda ve psikolojileride acayip bozuk :) 4-5 tane konu başlığı sneijder ile ilgili :)

Beyler siz niye her duyduğunuza inanıyorsunuz ? Duygularınız lakça oldu yeminle.

Sneijder ve Adriana Lima'yı forma reklamlarında avrupa çapında kullansak ya lan!

Şaka gibi ya, alıyor muyuz gerçekten? Yıllık kaç alacağı konuşuluyor?

Ynt: Transfer Nöbeti

Ayril da gel sneijderim bee. Gundem epey hareketlendi hadi bakalm

boşuna buralarda helak olmayın arkadaşlar haftasonuna kadar herşey belli olur hemen beklenti içine girmeyelim sonra hayalkırıklıfına ugramayın:ka19::ka19:

[video=youtube;R2Vyj1zxDJg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2Vyj1zxDJg#t=124s[/video]

Emre Arıcı:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt