Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanlız bu sneijder de az artist değil. Baya kasıntı bi tipe benziyo.

snijder gürcan bilgice ne koymuş arkadaş ya

Hatta öyle saçmaladı ki bir ara " Sezer gibi topçun var,Belhanda'dan yetenek olarak çok daha fazla iyi bir futbolcu " dedi..Yerlere yattım gülmekten,Gürcan bu ülkede futbol yorumlayan bir tip düşünün artık..

Amrabat gidici gibi. Hersey afrika kupasinda gosterecegi performansa bagli. Aldigimiz fiyata kakalayabilsek cok iyi olacak

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Sneijder'in en yakın arkadaşı : Sneijder 14. 15. bir takıma gitmek istemiyor. En iyi takıma ve Şampiyonlar liginde olan bir takıma gitmek istiyor.

[/h]

Son 7 saat'teki gelismeleri ala bilirmiyim lutfen?

[video=youtube;v0NAVMHWxmM]https://www.youtube.com/watch?v=v0NAVMHWxmM[/video]

ballo ve de jong iyi takiliyoar :D

Neyse ben dışardaki işlerimi hallediyim geri geldiğimde tarlalar ekin verir inşallah :asd: Hadi hayırlı nöbetler

Ula atilla gökçe sneijder bitti diyo

Wesley'nin istediği rakamı öderiz ödemeyiz bunu bilemem ama beni düşündüren şey onun Milli Takım kariyeri. Bence onun kulüp bazından çok Milli Takım hedefi var, en azından bu daha büyüktür.

Şimdi bize gelse ÇL maçları hariç fazla göz önünde olmayacak, bizim ligi kimse taktığı yok zaten. Bu onun için dezavantaj olabilir. Ama öte yandan, bu adamı kaç takım kadrosuna katmak istiyor belli değil(yani maddi anlamda kolay bir adam değil). Seçenekleri sınırlı olabilir, ve bu adam oynamak zorunda Dünya Kupasına kaptan olarak gidecek çünkü, o yüzden bizi seçmesi de bir olasılık.

Sozkonusu futbolcu Wesley Sneijder. Mars'a gidip orada kirmizi taslara karsi oynasada yine Hollanda milli takimin kaptani olarak sahaya cikar. Icin rahat olsun bu konuda herhangi bir sorun yok yani kimse adina.

Galatasarayli Kaptan ‏@GSLovee

@melihsabanoglu Sizce Sneijder dogru isim mi?Önde top ile daha aktiv dribbling yapabilen, Fernandes stilinde futbolcu daha dogru olmaz miydi

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

@GSLovee bunu tartışmak için sanırım geç kaldık. ama nihayetinde konuştuğumuz isim sneijder. sevgiler.

Mehmet Kürşat Öztürk ‏@OBirHayvan

@melihsabanoglu Melih abi iyi gecelerBi kaç yerde yok reddetti plye gidicek falan demişler.içim rahat etmiyor abi :(melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

@OBirHayvan elimden gelen bir şey varsa söyle. ama rahat olmanı önereceğim sana. sevgiler.

Oğuzhan Erengüç ‏@OguzhanErenguc

@melihsabanoglu Dış basın ısrarla Sneijder'in Premier Lige gideceğini söylüyor?Ne düşünüyorsunuz bu konuda saygılar

@OguzhanErenguc olabilir. önemsemiyorum.

Sinan CANER ‏@sinancnr9

@melihsabanoglu bu taraftar için yıkım olmaz mı sizce de?

@sinancnr9 evet yıkım olur, ama olmayacak böyle bir yıkım.

(gelmemesi durumunu sormus)

Ftw ‏@FtwGS

2 Ayri kisi (benim gorustugum kisiler degil) 8 Milyon Eur yillik 4 M Eur diyorsa vardir birsey :)

@FtwGS mustafa selam. 4 artı maç başı.

| Nihat ATASOY | ‏@Turk_Sancagi

Hamit Fenerbahçe'de dediklerinde herkes rahat olsun Galatasaray imzayı attırdı diyen @melihsabanoglu Sneijder bitti diye açıkladı.

@Turk_Sancagi hafıza önemlidir. çok teşekkürler.

| Nihat ATASOY | ‏@Turk_Sancagi

@melihsabanoglu o geceyı unutmadık abı umarım yıne haklı cıkarsın :)

@Turk_Sancagi kaynaklar aynı. değişmedi:-))

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt