Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

galatasaray taraftarın gören wesley snejder böylemi olur acaba gülümsemesi :):asd:

Merak etme Schalke alacaksın Sneijder'i :asd: Ne taraftan alacağına sen karar ver artık :asd:

eğer nike işin içindeyse bu transferin olmama sebebi yok

Ben gece 3'e kadar olumlu ya da olumsuz haber alırız diyorum.

Gelecekse BJK maçında sahada olsun reis.

Bizi çok küçümsüyorlar tekrar adımızdan söz ettirme zamanı gelmiş anlaşılan.

Ya bunun en büyük sorumlusu digiturk dür malesef. dünyaya satamiyorsun ligini ki ülkelerde izlene bilinsin ligimiz. büyük ülkelerin hepsi süper ligin maclarini ,yani büyüklerin maclarini, yayinlamak ister. Ama sen adamlardan maclar icin bir premier lig fiyatina satmak istersen tabikide almaz.

Sonra marka degerini koruyalim bilmem ne edelim diye ortaya laflar atarlar ki marka degerini zedeleyende kendileri büyümesini engeleyende kendileri. Bizim lig belki bir ingiltere ligi ,ispanya ligi,fransa veya almanya kadar total olarak kaliteli olmasada. benim lig ama total olarak bir portugis liginden bir iskocya liginden hata hata su an italya liginden bile daha kaliteli bir ligdir. italianlar borc icinde yüzdügünden dolayi kaliteleri inmisdir diye düsünüyorum . juventus-napoli ve biraz lazio haric top class takimlari kalmadi .

Yani demek istedigim bizim lig belki su digiturk dünyaya pazarlamayi yapsaydi belki simdi bir alman ligi kadar olurduk kalite olarak.

Merak etme Bayern-Dortmund-Wolfsburg disinda Almanya'da bir takim yüksek bonservis verip oyuncu alamaz. Buna gücü yetmiyor. Daha 2-3 gün önce sordular Schalke menajerine yok öyle birsey dedi. Afellay'a alternatif bakiyorlar, kanat oyuncusu alacaklar bir tane.

Bonservis değilde daha fazla maaş veremezler. Almanya'da oyuncuya verilen net maaş kadar vergi veriliyor sanırım. O yüzden bizim Sneijder'e önerdiğimiz rakamı geçemezler. Yoksa Sneijder'in bonservisi zaten kelepir durumda şu an.

anaa herif şaka maka geliyor lan ben hala rüyada zannediyordum kendimi

Arkadaşlar bakın ne buldum

Sneıjder Galatasaray taraftarından memnun!

Galatasaray ile İnter geçen sezon bir hazırlık maçı yapmıştı ve o maçta meşale şov olmuştu Sneıjder o zamandan beri Galatasaray taraftarını izliyor yaptıgı koreografilere bayılıyor Galatasaray'a gelirse taraftarın etkisi büyük olur.

Beyaz Tv

galatasaray taraftarın gören wesley snejder böylemi olur acaba gülümsemesi :):asd:

Yok birader böyle birsey hic olmaz adam resmen sasirir... hava limaninda ne olur bilmiyorum bence biraz sert bakar ama stada varinca ve sahaya cikarsa cok ama cok sasiracaktir. Bizim fanatikligimizi dünyada herkes biliyor ama bunu yasamak var. hele bir ciksin sahamiza formamizla bakin nasil sasiracak nasil cosacak.

ya bu olay başlamadan biz burda sneijder gelecek mi falan diyorduk ilk kim söyledi bunu başkandan önce

İnterli taraftarlar yavaştan bye bye sneijder demeye başladı hayırdır inş. :D

[video=youtube;yd8CMDBmQbc]https://www.youtube.com/watch?v=yd8CMDBmQbc[/video]

Bundan daha beteri olur gelirse :D

Adamı polis otosuyla kaçırıyolar :D

Yahu Schalke'nin Sneijder'i alabileceğine inanıyor musunuz :) Schalke mümkün değil bu parayı karşılayamaz. Artı tamamen dağılmış durumda takım. Çok ciddi bir krize doğru sürükleniyorlar. Sneijder'in şuanda Galatasaray'dan başka ciddi taliplisi yok ve bence çoktan bizimle anlaştı. Hiç bir transferde içim bu kadar rahat olmamıştı ciddi söylüyorum. Ünal Aysal bu sefer eşeği sağlam kazığa bağlamıştır, transfer gerçekleşmeyecek olsa taraftardan gelecek olan tepkileri kendisi de biliyor. Bizim düşündüklerimizi kendisi 100 kere düşünüp, 100 kere taşınmıştır rahat olalım beyler.

Hollandalilar hiç istemiyor Sneijder'in Türkiye'ye gelmesini.. yok neymis Süperligin kalitesi düsükmüs flnnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt