Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

haber sitelerinin alayının ..........

başlığa bak: Sneijder'den Galatasaray'a kötü haber!

haberin içeriğine: Ancak haberde 28 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye gitmesinin Türkiye'ye gelmesinden daha yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Kaç günlük yabancı basında duran haberi çevirmişler kendilerine göre.

bu arada Portakal lobisi olsam, kendim zorla getiririm, gelmese, millet portakal yemicek

her habere atlamayın beyler, kaç günlük haberler bunlar...

Bence gelecek arkadaşlar açıklanır yani az vakit kaldı. Biraz daha güvenilir kaynaklara itibar edelim yeter. Çocuk gibi uç noktalarda olmayalım.

İngilterede yüksek maaşını kabul edecek öyle bir kulüp yok şuan ihtiyaç olarak. Bence tabi.

c.l.de bi takıma gidicek demedimi menajeri tottenham kim c.l. kim

daily mail nerden bilecek sneijderin durumunu düpedüz sallamışlar. italyan kaynaklara bakmak en doğrusu

Bir haber ancak bu kadar güzel olabilir. Sneijder'i bize getirirken Belhanda'yı da eziklerden götürüyo :asd:

Tam tersi olmasında ne olursa olsun. Sneijder Tothnam'a giderken Belhanda Şikespora giderse toplu intiharlar olur bizde. Açıklayalım artık Sneijderi stres bir milyon oldu.

ne olursunuz beyler ne olursunuz olumsuz bi noktada değiliz dimi rahatlatın beni be hadi be :o

Ynt: Transfer Nöbeti

Kim isin yaparsa yapsin onemli degl yeter ki gelsin su adam

Her önünüze geleni ilk defa ben gördüm edasıyla paylaşmayın arkadaş. Emin olun sizden önce milyonlarca kez paylaşılmıştır.

Moderatörler bir yere uyarı koyun Allah aşkına. Nefret ettim artık twitter ve paçvra gazete haberlerini herkesin evirip çevirip koymasından.

olumsuz bisey varmi allama kitabima soyleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt