Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar son saatlerde olumlu olumsuz bir gelişme yaşandımı sneıjder konusunda ?

Soyle bir dusuncem var. O Bulent Tulun ki her transferde "acelemiz yok, daha vaktimiz var" diyerek taraftari aylarca bekletmis bir kimse. O Bulent Tulun ki transfer icin surekli sabir isteyen bir kimse. Tahminimce Bulent Tulun bu transfer %99 bitmistir diyorsa ve 24 saat icinde kararini aciklayacak dediyse bu transfere bitti gozuyle bakabiliriz. Bulent Tulun bu. Negatiflik abidesi.

bu kadar sallanilir, ne zaman negatif gorsunuz la bu adami?

sen ali Durustle karistirmisin.

Peki gelirse bizim portakal, eziklerden bu sefer kim istifa edcek? Malum gündemi değiştirmek şart onlar için:)

Belki negatif düşünüyorum ancak Salı gününden bu yana karar vermemesi bana olumsuz sonuçlanacak gibi geliyor..

Sonuçta istekli olsa çok fazla düşüneceğini sanmıyorum ancak son dakikaya kadar sarkan işler her zaman çok risklidir...

Umarım yanılırım da bu büyük hayal kırıklığını yaşamayız...Su konmamış rakı gibiyim,içim başka dışım başka şu an heyecandan...

surda cumaya ne kaldi artik... sabir sabir yaaa sabirr. bekliyoruz

Peki gelirse bizim portakal, eziklerden bu sefer kim istifa edcek? Malum gündemi değiştirmek şart onlar için:)

Aziz stoch a der bi elinde ödül ayak ayak üstüne atmış :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt