Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

asgeri geçim indirimi alcakmış sskdan snijder:):):):)

Oyun setupi gibi oldu valla Sneijderin gelisi.%90'lara kadar cikti tam orda takilir kalirsa bilgisayari kirarim:sad007:

bu transfer olmazsa tamamen yönetimin suçudur kulübüyle anlaşmışsın sonra oyuncu 2 günden beri çıtını çıkarmıyor istemeyen oyuncu zaten hemen olumsuz görüşünü belli eder demeki bi pazarlık var ortada ikna edememekte yönetimin başarısızlığıdır

iyide biz sneijderin alınıp alınmamasına kızmıyoruz , yönetim kapa bildirip bildirip taraftarı gaza getirip alamıyorsa tabi ki de kızıyoruz...:mad:

Aslında KAP'a bildirilmesi alındığı anlamına gelmiyor. Ciddi bir görüşme varsa bunu medyaya açıklamak yerine KAP'a bildirmezseniz ceza yersiniz. Bu bir bakıma işin teamülü...

Ynt: Transfer Nöbeti

tamam yapmış olabilirler ama kapa bildirmeden herşeyi yapsalarda en sonunda bittiğinde kapa bildirim yapsalar olmaz mı? sonra kuşaların dalgası haline geliyoruz...

Onlar once şikelerini temizlesinlerde ... Sneijder transferi olmadi diye dalga geccek birisi varsa beyninden suphe ederim sanki m.topali aliyoruz ...

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beyler google chrome çöküp duruyor crashed felan diyor shokwawe diyor sildim baştan yükledim yine düzelmedi shokwawe yide sildim yükledim yine düzelmedi neden oluyor bu ?

bu transfer olmazsa tamamen yönetimin suçudur kulübüyle anlaşmışsın sonra oyuncu 2 günden beri çıtını çıkarmıyor istemeyen oyuncu zaten hemen olumsuz görüşünü belli eder demeki bi pazarlık var ortada ikna edememekte yönetimin başarısızlığıdır

he he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt