Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chris Newman ‏@CNewman2011

If Sneijder joins Galatasaray then he's a shit cunt. Turkey is a dirty nation.. So, so dirty! #galatasarayfc @LukeGove88 @rcigsar81

kim lan bu lale?

renktaş o bişey mi sen bide yabancı forumlara bak özellikle manchester forumlarına... İnş alırızda g...t olur koca kulaklı kırmızı yanaklı çemçük ağızlı ingilizler

bakiyede kitlendik ya sonumuzu hiç iyi görmüyorum

Yav 3 gunden beri kac bin kere sayfa yeniledim hatırlamıyorum nöbette, her yeni sayfayı acarken de aynı heyecan...benden önce birisi haber almıstır da yazar mı güzel haberi diye...ben rakıyı hazırladım ya keyiften olacak şişenin dibi ya dertten :)

Chris Newman ‏@CNewman2011

If Sneijder joins Galatasaray then he's a shit cunt. Turkey is a dirty nation.. So, so dirty! #galatasarayfc @LukeGove88 @rcigsar81

kim lan bu lale?

Brother lütfen ama bu twitterler yani ... Cin de adam cin yemegi yedi haberi/duyumu verilmedigi kaldi... ne alakasi var bu transfer ile ?

Düşündüm de eğer Sneijder gelirse bizim maçları Hollandadan kanallarda verebilir.

bbc Inter teklifi kabul etti yazmış+dünün haberi.... sakin. :D

resmi site açılmıyor bnde de :weqweq::weqweq:

BBC yazdıysa tamam bu arkadaşlar

Edit:dünün haberiymiş.

Baki Mercimek zaman geçirmeye oynuyor korner köşesinde.

Baki Mercimek ‏@Baki_Mercimek İnter'den ayrılma olasılığı yüksek, şu anda birkaç kulüple görüşülüyor ama hiçbir takımla anlaşma noktasına gelinmedi

Valla nedense inandim ve bu transfer yarin olmayacak ve bu saatten sonra resmen yatmistir !! :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt