Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener şuanda bizle ekonomik olarak yarışamaz.

baki mercimegi dinliyorsuuz ya malmisiniz:D:D:D:D

SNEIJDER GELECEK

1697278.jpg

Ya beyler sakin ortada bir şey yok yarında birşey çıkmazsa ama umudum azalır

ne yaak bu herf ya acaıp heycanlııı gst açın

küfür listemi yazmaya başlırum yarın bi 15 gün filan ceza alırım.

Bizimkiler çok sevdi bu kapı çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde onu bildir bunu bildir.Nasıl olsa bildirmek baydava

Yarin burda yönetim'e acaba ne küfürler atilacak..

Benim gözümde yönetim elinden gelen herşeyi yapmıştır.Bu transfer gerçekleşmese bile,yönetime denecek laf yoktur,kimsenin de buna hakkı yoktur.

Kulübüyle anlaşmış,paranın kralını vermiş.Yönetime laf söyleyeni allah çarpar.

off topic : Polat Alemdar dondu arkadaslar...ilgileneler icin:asd:

Bu arada Polat sneijderda geldi mi ??

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

Benim gözümde yönetim elinden gelen herşeyi yapmıştır.Bu transfer gerçekleşmese bile,yönetime denecek laf yoktur,kimsenin de buna hakkı yoktur.

Kulübüyle anlaşmış,paranın kralını vermiş.Yönetime laf söyleyeni allah çarpar.

Baskan hic konusmayacakti

Lan sen kimsin necisin de yarın bi gelişme olduğunda Lerby sana iletsin ya, amacın ne.

gstv'de ne var la, olm biseyi de dogru durust yazin suraya ya yarim yamalak yazip durmasaniza :mad:

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sneijder'in galatasaray'ı red etti gibi haberlere itibar etmeyin der iyi geceler diliyorum herkese yarın inş güzel bir gün olacak

Ben bu adama guveniyorum... yarin ola hayir ola....

pazartesiye kadar süre istediyse hakkaten s.. tiri çeksinler bunla uğraşmaktan adam madam alamayız sonra aynı geçmişte olduğu gibi

sakin renktaşım sakin:) Kim bilir nelerle uğraşıyolardır, kimlerin nazlarını çekiyolardır. İyi ki transfer görüşmelerini sen yürütmüyon:D

Ama zaten mantıklı yöneticilerse alternatifini belirlemiş, onlarla da görüşüyolardır...

Eee Snejder beyfendi de haklı olarak gidebileceği en iyi yere gitmeye çalışıyor. Bizden büyük bir klüpten teklif gelsin, bizim verdiğimiz parayı vermese de yakın bir parayı aliyim die uğraşıyor.

Malesef Sneijder bizim gibi Galatasaraylı değil. Hoş öz Galatasaraylı Hamitimiz bile bizi kaç sene peşinden koşturdu başka takımlarda yedek kalmayı seçti. En son gelirken bile 2-3 ay koşturdu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt