Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dalgamı gecıyorlar bunlar bızımmle bu iş uzarsa yatar beyler bunu unutmayın

Cuma deniyordu şimdi salı, çarşamba oldu galiba bu böyle 5 şubat'a kadar devam edicek.

Sneijder transferi sonuçta bu kolay olmuyordur illaki ama bu işin olumsuz tarafıda düşünülmeli, aksi bir cevap alırsak tabak gibi ortada kalmayalımda.

Adamın daha numarası yokken ne forma olayı yapmayın etmeyin çok ütopik düşünenler var.

Haftaya salı çarşambamı????????????

Ne sanıyo olum bunlar kendilerini????

Mustafa Zarp mı bekliyoruz lan biz burda???????

İnsan değilmiyiz lan biz alo neyiz lan biz..

........................................................................BİZ NEYİZ LAN.............................................

NEYİZ BİZ NE HA NEYİZZZZZZZZZZZZ REYİZZZ LAN BİZ YERİZ OLUM ADAMI YERİZ NEYİZ

KİMSİNİZ LAN SİZ????

bu arada kap bildirimine fazla takilmayin bence. muslera da 1 temmuz'da kap'a bildirilmis, transferinin aciklanmasi 19 temmuz'da gerceklesmisti.

ben kesin konusmam biliyorsunuz. ancak hollandali'nin gelecegine inaniyorum. inanmak istiyorum. ancak sagda solda sneijder bitti, kesin geliyor diyenlere kanmayin. zira bitse aciklanirdi. bu kadar basit :-) ha bu arada baki'yle sneijder arkadas diyorlar. hollanda'da birlikte oynamislar. tanisiyorlardir muhakkak.

geceniz aydin olsun:yenieek:

Cuma deniyordu şimdi salı, çarşamba oldu galiba bu böyle 5 şubat'a kadar devam edicek.

Sneijder transferi sonuçta bu kolay olmuyordur illaki ama bu işin olumsuz tarafıda düşünülmeli, aksi bir cevap alırsak tabak gibi ortada kalmayalımda.

yarın güzel haber gelir inşallah herkese iyi geceler :)

milliyet bozmasa kendini haberine inancamda milliyette çok sallamaya başlamış.. şuan flaş gelişme diye vermiş :) link yasakmı bilmiyorum ama haber linki birşey olmaz sanırım

Milliyet - Sneijder yarın İstanbul'a geliyor!

Bate Borisov ve Fenerbahçe Avrupa Ligi 2gün 3gece 499euro Minsk

Admin arkadaşlarımız burda mı? Arkadaşımızın yorumunun üzerinde sanırım Sitenin kendi reklamları olsa gerek Fenerbahçe'nin reklamları var...

Ben bu reklamları belirleyen şirket kimse bilinçli birşey yapıldığını düşünüyorum

Admin arkadaşlarımız ilgilenirse sevinirim

forum hemen light versiyonuna gecsin cökmek üzere GSC:b5:

Haftaya salı çarşambamı????????????

Ne sanıyo olum bunlar kendilerini????

Mustafa Zarp mı bekliyoruz lan biz burda???????

İnsan değilmiyiz lan biz alo neyiz lan biz..

........................................................................BİZ NEYİZ LAN.............................................

NEYİZ BİZ NE HA NEYİZZZZZZZZZZZZ REYİZZZ LAN BİZ YERİZ OLUM ADAMI YERİZ NEYİZ

KİMSİNİZ LAN SİZ????

bunu dışarıya alın..

Benim gözümde yönetim elinden gelen herşeyi yapmıştır.Bu transfer gerçekleşmese bile,yönetime denecek laf yoktur,kimsenin de buna hakkı yoktur.

Kulübüyle anlaşmış,paranın kralını vermiş.Yönetime laf söyleyeni allah çarpar.

Bu transfer olmazsa koca bir fiyaskodur.Taraftarı kandırmaktır.Tabiri caizse gerizekalılıktır.

isimi söyleyeceksen cezaya katlanıp kapa bildirmezsin.Olmazsada çıkar oyuncu yla nalaşamadık dersin,oyuncu gelmek istemedi dersin olur biter.

Ama sen kapa bildirdiysen gelecek kardeşim.Bir değil,iki değil kaç oldu bu lan.

Ama kusura bakmayın sizin gibi taraftarlara az bile böyle iş bilmezlikler.

bir an bu site açılmadı aha dedim haber geldi galiba heyecanla kapı açtım açıldı en üste galatasarayı görünce yaşadığım heyecanı anlatamam ceyhun haberiymiş :D harbi kafayı yedik biz

Birkaç gün içinde yöneticiler milana gidiyor bence imza attırmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt