Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalcin Dümer bitti dediyse, malesef bu olay gercekten burda bitmistir beyler. Gecmis olsun :sad007:

foruma ve bu konuya ne zaman girsem kuslarin sayisi artiyor.. yatin uyuyun olm, o kadar stres yapmayin, sneijder Galatasaray'a geelmeeeezzz :asd:

Lerby Liverpool ile gorusmelere baslamis olasi bir Sneijder transferi icin.

bu sinayder bir imazi caksin, ilk gordugum yerde imza yerine birde ben cakacam.... bu ne arkadas..omrumden 5 sene gitti

Hacı o senin dediğin gibi olmuyor. Sitenin içeriği ile alakalı, burada yazdığımız herşey vt kayıt oluyor ve google oradan verileri çekiyor bakıyor. Forumda fenerbahce adı had safhada olduğundan fener reklamları çıkar. Yani en çok aranan girilen kelimelere göre filtre edilir buraad trabzonsporu konuş trabzon de bir süre sonra trabzon reklamları çıkar.

Ya renktaş kim ne çekiyosa çeksin bu nedir ya? Nefret ettiğin şey burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle! Profilime tıklıyorum fenerli oyuncunun resmi çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 4346

İllaki bir çözüm yolu vardır online olan bir adminim yok mu? Böyle gerzekçe şey mi olur ya? Benim profilimde fener reklamı?

MÜSAİT ADMİN ARKADAŞIMIZ YOK MU GERÇEKTEN ACİL?

Ekli dosyalar

• kepazelik.webp
    kepazelik.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 207

Ya renktaş kim ne çekiyosa çeksin bu nedir ya? Nefret ettiğin şey burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle! Profilime tıklıyorum fenerli oyuncunun resmi çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 4346

İllaki bir çözüm yolu vardır online olan bir adminim yok mu? Böyle gerzekçe şey mi olur ya? Benim profilimde fener reklamı?

MÜSAİT ADMİN ARKADAŞIMIZ YOK MU GERÇEKTEN ACİL?

Adblock kullan.

@ delikanlı hakan buradamısın kardeşim

berk kimdi ne yazmıstı yazabilirmisin onu duymusken neden bakiye inanıyorsun adam geliyormu desin cümle aleme yaysın

Kaan banı açılana kadar her mesajı beğenecek sanırım

forum reklamlarında sıkıntı var sanırım fenev reklamları dönüyor sürekli ne iş?

Bir de tezahürat yapmişlar..yerin dibine girdim zaten yıllardır aynı tezahuratları yapıyoruz sıkılmadınız mı abi ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt