Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ayağının altında lağım faresi olayım gel artık Sneijder :D

tumblr_liq5ps88mI1qa10nho1_500.png

beyler kendimize gelelim bugun ya evet ya hayir olacak onun icin fazla kasmiyalim kendimisi ve her zaman hayirlisini isteyelim hayirliysa olsun eger degilse olmasin gelmesin bu kadar basit

Bugün pes2013'e takımımıza transfer ettim bunu, abimle oynuyoruz, 33 metreden serbest vuruş oldu, ki 13te o kadar uzaktan atamamıştım hiç frikik, karşı kale de Volkan :D Ayı olan. Vurdum aga, abim seviniyor gol yedim diye düşün, o kadar bekliyoruz la bu adamı. Replayini atarım, pc yavaş :D

Ya kardeş bişey soracam madem pes dedin.Ben bu oyunda neden kendim oynayamıyorum? Sadece bir adamla oynayabiliyorum.Yada similasyon oynayabiliyorum.Bir ayarı filan varmı?

Hocam kişisel olarak sevebilirsiniz ama cidden çok gereksizler.İnsan en hafif eleştiriye bile bu kadar tepki verir mi? Ayrıca Türkçe'si berbat.

Evt o konuda sana hak vermemek ters olur. elestiriye pek gelemiyor dogru:) ama inan huyunu suyunu ögrendikden sonra cok kolayca tartisa biliyorsun onunla.tamam kendi bildiginden yine pek dönmez (ben galiba sadece 2 kere fikrinden caydira bildim saim abinin ve analyzini de degistirerek özür dilemesini bilmisdir.) Ama dedigim gibi biraz fazla erman toroglu kacmis icine karakter olarak :D

Oglu ama ona pek benzemez. yani öyle cevaplar duymaisn ondan ama o daha cok toy bu piyasada sayilir. ama ne dersiniz deyin adamlar yalan haber yapmiyorlar. yanlis analyz yapiorlar belki sana bana göre ama o haberler fikir haberi. ama duyumculuk konusunda ben bir tane aysal döneminden haric bir yanlis haber gördüm orda da cikdi sitesinde özür diledi yanlis bilgilendirdiginden dolayi. aysal baskanimizin döneminde ama okadar dili yandiki zaten öyle duyumculuk transfer haberleri yapmaya karar verdi .osman kendi ekibi ile yapior transfer haberlerini simdilik kurdugu kendi ekibi ile. az cok yardim görüyor babasindan ama okadar da fazla degil. zaten kendiside söyor bakalim nasil gidecekler diye uzakdan takip ediyor onlari .danisiyorlar normal babasi nede olsa. neyse uzatim yine :)

ulan var ya belki de kaç gündür burda boşuna kendimizi yıprattık. belki de 2 gün önce herşey belli olmuştu cuma günü bu iş bitecek dendi boşuna yıprattık kendimizi burda :)

vay arkadaş bi ünal aysalın hizmetçisinin dayısının oğlunun komşusunun uzaktan tanıdığı kaldı duyum vermeyen :D

Ünal aysalın hizmetçisinin dayısının oğlunun komşusunun uzaktan tanıdığı bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Sneijder geliyormuş :trollface:

Ynt: Transfer Nöbeti

2 saat once yatyrm dedim yatamadim. Yarin en onemli finalim var calisamadim bu adam yuzunden. Sneijder gelene kadar siyirmazsam hic siyirmam bugun bunu anladim

bu kadar bekledik sonucunu alalım artık :)

Bu Erdem Demirbaş'ı bir araştırın feys te falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt