Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Koskoca kulubun vizyonu bir sneijder ilemi değişecek ? adam 1 senede 1 maç oynamış herhalde tam bilmiyorum vs vs..

Adam 2 3 sene önce en iyi orta saha seçilmiş cl almış dünya kupasında efsane top oynamış ve şu anda 28 yaşında.Bunlar hedef transferler daha başka kimi alabilir Galatasaray bundan daha büyük vizyon transferi olarak?

Bir yerde gördüm.

Ali Ece : Sneijder maçlara çıkmasa bile her antrenmana katıılıyormuş.

taraftarı en çok heyecanlandıran başkan :D her transfer dönemi doz doz adrenalin seviyorum bu adamı :D

bu kadar beklentiye girmem kardesim.. Kap'á bildirdinmi ciddi ciddi ugrasiyorsun demektir..

neden Chadli yada Carlinhos bildirilmiyorda Sneijder bildiriliyor? bence bu transfer bitti baska aciklamasi yok..

ha bitmediyse, bitmezse.. borsada birileri yine biseyleri goturecek..

Renktaş söylediğin gibi adamlar Kap'a bildirdi ciddi ciddi uğraşıyor. Başkan yöneticisini göndermedi bizzat kendisi gitti görüştü klüp başkanıyla daha nasıl ciddi uğraşsın? Klüp ok mi ok! iş oyuncuda bitiyor onu da zorla getiremessin ya

Kardesim, farkindaysan dunde Sneijder'le ilgileniyoduk, öglen 'KAP'a bildirmeden önce. Burdakiler baskan hakkinda herhangi bi negatif söz kullanmadi, veya beklentiyi yukseltmedi.

Ancak sen her defasinda oyuncuyu KAP'a bildirip, alamiyorsan, ya bizimle dalga geciyorsun, yada beceriksizsindir arkadas.

Bildirme ozaman bildirme.
KAP'a bildirip alamayınca ne oluyor ki? KAP'a görüşmeye başlandı diye bildirilen her transfer bitmiş demek değil ki.Prosedür böyle biz de onu uyguluyoruz.Bi wesleyi mi kaldı arkadaş koskoca Galatasaray.

beyler iki saat önce olumlu bi hava vardi burada, gittim geldim, herkes birden gerginlesmis, sebebi nedir acep?

Her konuda ortadan dalmak hatadır.

Öncelikle Kaka kelepir ve oldukça genç oyuncu değil mi? Sneijder için 5 dedim de 15 mi oldu gibilerinden konuşmaya başladı ve medyaya çattı, sonra ki açıklamayı Sneijder ile bağdaştırmak ne kadar doğru..Elde Cris transferi vardı, bu konuda çok eleştirildi ve bunu bertaraf etmek adına o açıklamayı yapmış olamaz mı?

paranoya bu ama ? net konustu bence.

avrupa medyası için suyunucu çıkardı kardeş ondan herks bışeyler söyluyor durum bu

Ben çok rahatım Sneijder buraya gelecek başkan aynı hatayı bu sefer yapmaz bunu kendide çok iyi biliyor...

427744_228061817309036_1093724539_n.jpg

Şu borsa konusunda eziklerin gazına geliyorsunuz diye düşünüyorum fazla olmayan bilgim ile..

Mutlaka fırsatlar doğar iniş çıkışlarda ama kulübün öyle futbolcu maliyetini 1 günde 2 günde zınk diye çıkarmasına imkan yok diye düşünüyorum..

renktaş aradaki farkı kendin sölüyosun, ufakta olsa eleştirmek farklı- sallayacağım demek farklı..

Ya bu Sneijder boru değil, gidip bakkaldan portakal almıyosun, mafya tutup kafasına silah mı dayatsın... Hayır sanki sen Sneijder olsan elini öpen büyük takıma gitme şansın varken Galatasaray'a gelirsin? Adamlar şanslarını denemiş ciddiye de almış görüşmeye kendisi gitmiş klübü ikna etmiş. Oyuncu istemiyorsa istemiyodur. Kafasına silah dayayamacağına göre? Neyin kafasındayız yahu?

yav sende eleştirmek sallamak onumu gördün ordan :) valla alsada almasada farketmez benim için alırsa Gs Store dan ekstra alışverişe giderim almazsada rutin alışverişe devam... yani hazır yükselişe geçmişsin ver parayı bastır getir.. shaqri hala kızgınım 10 numara topçu idi çok hızlıydı 1milyon için değermi... paranın açamayağı kapı yok yok silah zoru falan hikaye iş paraya bakar...

Bir yerde gördüm.

Ali Ece : Sneijder maçlara çıkmasa bile her antrenmana katıılıyormuş.

Normal olan da bu zaten.Q7'de bjk ile maçlara çıkmıyordu ama antremanlara çıkıyordu.Baros keza öyle.Bizim taraftar da wesleyi antremanda görünce hemen umutsuzluğa kapılıyor.

burada onemli olan kulup ne kadar butce ayirdi

yoksa Sneijder olmazsa baskasi olur sorun degil o

Görüşülen her topçunun KAP'a bildirilmesi zorunlu arkadaşlar saçma saçma konuşmayın..

Yok niye KAP'a bildirilmiş... Anaokulu nu yönetmiyorlar söz konusu Galatasaray A.Ş. borsa da işlem görüyor..

Transfer de ses çıkmaz yok efendim ses çıkmıyor , Başkan çıkar isim verir transfer görüşüyoruz uğraşıyoruz der bu sefer de neden KAP'a bildirildi

Bizim taraftarın transfere yaklaşımı Isırganla g..t silmeye benziyor malasef..

bunun bir usulü var sen ilk önce iki tarafla anlasirsin ondan sonra kap aciklama yaparsin bunu bizden haric herkez bu sekilde yapiyor.

bu kadar zormu bu sekilde yapmak .

ayrica ben sneijder gelmis gelmemis önemli degil önemli olana baskaninizin bir ciddiyeti vardir eger sen ikide bir kap aciklama yapip sonra alamazsan senin inandiriciligin kalmaz bunun üstüne dalga konusu olursun.

Kap mı fotomaç mı deseler ayrım yapamam.Başkan sağ olsun kamu aydınlatma platformunu en güvenilmez kaynak yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt