Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler az önce sniejder in kullandıgı cep telefonunun imei numarasını ele geçirdim. Hemen imei yi sorgulattım ve Galatasaray ile kesin olarak anlaştıgını ögrendim. Sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun

Videoya göremi belli olacak transfer şimdi..

Kafayı yediniz iyice hıaaa..

Yolanthe Cabau van Kaspergen - YouTube

videolar kalkıyor...

ule durduk yere niye silinirki???

hayır açık olan başka viedolarıda var ama onlara duruyor özeillikle bilenen video kalkıyor...

diyeceksiniz nerden haberin oldu.. snejderi ararken songül karlıdan sekip o video muhabbetine geldimm :):lol:

Beyler az önce sniejder in kullandıgı cep telefonunun imei numarasını ele geçirdim. Hemen imei yi sorgulattım ve Galatasaray ile kesin olarak anlaştıgını ögrendim. Sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun

Geldi yine diye başlayan bir karikatür var devamını bilirsin :D

Beyler az önce sniejder in kullandıgı cep telefonunun imei numarasını ele geçirdim. hemen imei yi sorgulattım ve Galatasaray ile keisn olarak anlaştıgını ögrendim. Sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun

Bu Adam bugünle beraber 2 gündür bu forumda ve sürekli bu tür şeyler yazıyor. Yazık ki hiçbir yönetici ilgilenmiyor. Uyarmama ve moderatöre bildirmeme rağmen!

Bu Adam bugünle beraber 2 gündür bu forumda ve sürekli bu tür şeyler yazıyor. Yazık ki hiçbir yönetici ilgilenmiyor. Uyarmama ve moderatöre bildirmeme rağmen!

adam olmadığı için umarsamıyorlardı belkiii :) sendee yav heehhe de geççç:lol:

ya dursa nolur kim napcak kiz cagiza o video icin korkmasin:D

Heyecandan ya abi :D Bil gelsede rahatlasak Sneijder.
Yinede ben sana google translate yardimi ile cevirisini yapayim, cok merak ettiysen. "Wesley Sneijder Galatasaray'a gelip gelmeme konusunda kendi gelecegin icin karar verecek" gibisinden bir sey diyor.

şu ntvspor son dk haberi girse sneijder KAPa bildirildi diye, tam o sırada ercan taner ekranda olsa o suratının halini görsek, ağlamaklı ses tonundan sözleşme ayrıntılarını duysak fena mı olurdu renktaşlar :)

En iyisi bir dizi izleyip geliyim.

Kaynaksiz haber ceza sebebi biliyorsun degil mi ?

Melih iyi de adam üyeleri kandırmaya çalışmıyor, provokasyon yapmıyor. Küfür etmiyor, hakaret etmiyor.

Hani yalan haberle kandırmaya çalışsa haklısın da yazdığı şeyleri ciddiye alıp da acaba hakkaten oldu mu diyeniniz yok herhalde..Kendisini en fazla kötü espri ile suçlayabiliriz ona da ceza verilmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt