Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

90 olumlu haber varsa 10 u olumsuz olumsuz haberlerın de çıkış noktası la gazzetta kolpa sport inanmayın ya sakin olun cumaya kadar bekleyelım bi..ne bu herkesde bi sinir durumları..

MehmetAliAcar@AcarMali

Sneijder tamam. Cuma'ya resmiyete dökülür.

Borsa gibi oldu dakika başı ivme değişiyor :asd:

Yav arkadaş her gördüğünüz twiti de paylaşmayın şurda ... Ben mesela daha önce yazılanların dışında bişeyler gördüğüm zaman buraya taşıyorum ...

Ama sabahtan beri zaten Della Sport'un haberi dönüp dolaşıyo etrafta her gazete yada twitci bunla ilgili haber yapınca ya da twit atınca sanki yeni bişeymiş gibi kopyalıyosunuz ...

Aslında 1 tane haber var ama 50 farklı twit gelince aynı haberle ilgili sanki etraf değişik kaynaklardan gelen değişik haberlerle çalkalanıyomuş gibi oluyo az dikkat edin lütfen :)

avrupada bir kere kimsenin sneijder in GS a gelmesini istemiyor hele italyan hic istemiyor

ulan şu memlekette ne kadar GALATASARAY düşmanı varmış lan herifler olumsuz haberleri nasıl yetiştiriyorlar lan bi girecen ağız yüz bunlara ya :mad:

Ya Soner birak ya, adam gelmeyecek iste. Belkide biz inanmak istiyoruz diye bize olumsuz geliyordur. Yine bos aciklama oldu KAP'a

ertem şener ‏@_ertemsener

italyan basını sneijder'i caydırmaya çalışıyor !!! hepsi patlayacak :)) bence sneijder Galatasaraylı olacak

allahim,yapma ertem

Hemen kapa inaniyosunuz nedemek allah askina ya..

Arkadas birakin tamam. Sen eger KAP'a bi transfer gorusmesi bildiriyosan, o transfer bi-te-cek. Okadar

Koskoca Galatasaray camiasi ayaga kalkti. Herkes olumlu/olumsuz haber bekliyo. Millet okulda, derste GSCimbom'da nobet tutuyo, dersine konsantre olamiyo.

Bunlar napiyodur allah bilir?

ac oku bakalim Kap ta ne yaziyuor.

Sneijderle anlasma oldugu veya klubuyle anlasma oldugu yailmismi?>

Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz, ayrica neden soylemesin ki?niye gizli tutsun ki?Transfer gorusmesi yapilmis ite ayricada islerde baskana gore musbetmis.

Abartan sizlersiniz, 100% baskalarinin yanindada hava atiyorsunuz tribe giriyorsunuz, sonrada olmayin vay efendim niye acikliytorsunuz?

Galatasaray resmi sietsi ve ya KAPta Wesley Sneijderle anlasilmisdir ve sonra Sneijder gelmezse eger o zaman bui sozleri soylemenize hakk veriyorum.

Görünen o ki cumaya kadar bekliycez.

Ama nasıl bekliycez orasını bilmiyorum..:confused:

ÖNceki sene Shaqiri gündeme geldiğinde yok Scout raporu şöyle yok böyle diye diye fenerli medya Shaqiriyi istemeyenler bile olmuştu.

Daha dün Belhanda'nın takımının Başkanı Fransadaki röportarjında şikeci fener demişti. Onu bile çıkartmışlardı türkçe haberlerde.

Ben en başından umutsuzum zaten. Ama her habere inanmayın arkadaşlar. Gelirse gelir. Gelmezse doğru alternatiflere yönelelim yeter. Sneijder derken Batalla'ya düşmeyelim.

tamam bu işte shakiri olayına döndü gelmez artık.

KAP = Fanatik. :lol:

benim hiç inanasım yoktu ama biraz ihtimal veriyorsam sebebi melih şabanoğlunun açıklamalarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt