Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

sneijder mi ortada kalcak,yapma renkdaaş :)

Ortada kalmaktan kastım hani o ücreti Avrupa'da kimse vermiyor artık ona verse zaten şu an o külüple çoktan sözleşme imzalamıştı ee ücretini düşürmek istemediğine göre ve talibide olmadığına göre İnter'de de istenmeyen adam rolüne bürününce bir nevi ortada kalmış oluyor onu demek istedim.

Transfer Nöbeti

Aydın-Hamit karşılaştırılması yapılmış. Hamit diyenler Aydın'ı tercih edenleri aşağılamış ama ben kesinlikle bu görüşe katılmıyorum.

Bence göründüğünden çok daha zor bir tercih.

Önce 4-4-2 için konuşalım. Hamit'in esas mevkisinin sağ kanat olmadığı tartışma götürmez. Aydın bu profile çok daha uygun, hem hızı, hem gole yakınlığı, hem de dikine gidebilmesi anlamında.

Hamit'in bu pozisyonda Aydın'a göre en büyük artısı, Eboue'yi daha iyi kullanabilmesi. Çoğunlukla içeri katedip Eboue'ye koridor açıyor ve Eboue zaman zaman bu koridoru kullanıyor. Ancak iyi baskı yapan takımlara karşı Hamit'in etkinliği çok azalıyor.

Aydın ise, sanki bir çizginin tam üstünde duruyor. Biraz daha kendini geliştirebilse, top kayıplarını azaltıp, oyun kurma özelliğini ve son vuruşlarını geliştirebilse, sağ kanatta formayı alır. Ancak bunları bir türlü beceremediği için, iyi bir yedek konumundan üste yükselemiyor.

Ama sonuçta Sneijder gelirse bu tartışmalara muhtemelen gerek kalmayacak çünkü Selçuk - Melo - Hamit ve önlerinde Sneijder şeklinde bir orta saha ile oynayacağız ve Hamit daha etkili olabileceği esas pozisyonuna geçecek. Dikine gidebilen bir oyuncu olmaması eskisi kadar önem taşımayacak.

Cevap: Transfer Nöbeti

bu sene sol bek- snejder yeterli. yerli olursa yemede yanında yat.

melo-ujfa-elmander belki riera gider. amrabat performansına bakmak gerekli..

g.inler- yerli veya yabancı iyi bir stoper- forvet- kanat 4 transfer banko + 1-2 yerli yedek..

3 senede alınan toplam oyuncu sayısı 20 geçecek yine :)

Hamit sol ayaklı olabilse keşke, yani sağ değilde sol kanat oynayabilse, Amrabatla yer değiştireceksin bu kadroda, kanatlar önlü arkalı birbirini nasıl da tamamlıyordu o zaman :)

keşke:) ama bu kadroyu bozmadan elimizde tutarsak lige 3 yıl ambargo koyarız en az.:)

Kerim ve Schneider gelsin Kerim i forvet oynatalım Burak' ın yanında bi bakıma Messi pozisyonunda

------Burak----Kerim Frei-----

----------Sneijder-----------

---Selçuk---Melo---Hamit---

Olmaz mı ?

olumsuz bi gelişme filan ok dimi arkadaşlar

Uzun zamandir girmiyom foruma, hep takipteyim, stajdayim suan yapcak bisey yok bi foruma giriyim dedim. Insallah gelir artik Sneijder hollandadayim ben, hollandalilar inanamiyo, ne isi var orda falan diyolar, tabiki bizim buyuklugumuzu bilmiyolar!

sinerjiye devam

Carlinhos - Kerim Frei - Sneijder

Timur Kunt ‏@timurkunt

Nike'in 5.buyuk accountuymusuz; buradaki nike yoneticileri soyledi!

13 saTimur Kunt ‏@timurkunt

bizim de turkiyede henuz cok para etmeyen (cunku dunya capinda star yok daha) imaj haklari nike lehine rahatlatmamiz soz konusuymus.

13 saTimur Kunt ‏@timurkunt

Wesley nike ile sozlesmesinden dolayi sadece nike ile anlasmasi olan kluplere gidebiliyor ! GS nike'in 6 milyon euro sponsor olmasini >>>

Bunlar doğruysa çok önemli.

United'da nike.. psg'de.. + sacma

Kerim ve Schneider gelsin Kerim i forvet oynatalım Burak' ın yanında bi bakıma Messi pozisyonunda

Olmaz mı ?

Aynen kardeşim aynen..

Kerim Frei'yi Arif Erdem'in rolünde oynatabiliriz...

Çalım atma yeteneği , golleri servis etmesi gibi...

Sneijder ün önünde Kerim Frei ve Burak'ı hayal etmek bile güzel..

Selamunu aleykum

Gelişme varmı Renktaşlar

Bu elemanın dediklerinin çıktığın görmedim şu güne kadar neyse hayırlısı diyelim.

ne yaptın hocam ya geçen transfer döneminde bu Beyaz TV de çalışıyodu ve tüm dedikleri çıktı resmen ... Şimdi ayrılmış ordan yani kaynağın aslı Beyaz TV miydi Osman mı bilemiyorum ama geçen transfer döneminde benim için 1 numaraydı ...

Olmaz mı ?

kerim frei son yılların en iyi genç kreatif oyuncularından birisi olacak..

alırsak büyük iş olur..

snejder-kerim frei kanatları içeri kat etmeleri-top tutmaları ile rakip defansı tekerleğe çevirir.. burak ın önemi burda. burak ceza sahası ve boş koşu yapan iyi bir forvet.

valla bizimkileri bilmiyorum, ama eziklerin bu transferin olumsuz sonuçlanması adına yapmayacağı şey yoktur bundan eminim. bence başkan hata etti. herşeyi bitirdikden sonra dillendirmek lazım transferi, hala öğrenemedi malesef başkanımız, yada bizimle t.şş.k geçiyor da olabilir bilemeyiz. ama Galatasaray klübü gibi bir klübün başkanı laf ağzından çıktımı yerine getirmeli bence

la gazetta beni bitirdi:sad007:

Sneijder gelecek Ünal Başkana sonuna kadar güveniyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt