Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan tut getir şu adamı patates et şunların hepsini! :ayatollah:

La gazetta'nın sitesinde değil gazetesinde o haber var. Menajerin BBC'ye verdiği demeçlerden yapmışlardır.

La gazetta'nın sitesinde değil gazetesinde o haber var. Menajerin BBC'ye verdiği demeçlerden yapmışlardır.

Gazetesinde çıkan haberi niye siteye koymuyorlar. Saçma değil mi sencede ? Üstelik İtalya'nın en çok okunan spor gazetelerinden biri. Sneijderle ilgili bir gelişme varsa yazarlar diye düşünüyorum bende.

S.a Herkese,

Bugün ve yarın akşama kadar bir gelişme olmazsa sneijder işi büyük ölçüde yatar..

Re: Transfer Nöbeti

Gazetesinde çıkan haberi niye siteye koymuyorlar. Saçma değil mi sencede ? Üstelik İtalya'nın en çok okunan spor gazetelerinden biri. Sneijderle ilgili bir gelişme varsa yazarlar diye düşünüyorum bende.

Sanırım bir gun sonra yayınlıyorlar tiraj açısından. Bu haberi gördüm ben, gazetenin fotoğrafini yani.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Ben Cumartesi'ye kadar olumlu düşünüyorum her şeyi. İnşallah öyle de sonuçlanacak.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
cenk yılmaz - 09.01.2013 11:22[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Dün gece bir spor programı vardı Atilla Gökçe´nin de olduğu . Ben aysal´la birebir konuştum diyor . Sneijder tamamen bitmiş dedi ‚ tüm gs´lilar rahat uyabilir dedi . aysal imza atılmadığı için biraz temkinli konuşuyor yoksa

transfer bitti dedi. Atıyor mu ‚ gerçekten doğru mu söylüyor anlamadım .

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kuşlardan alıntı

melih abi çok kesin konuşmuş hamiti nasıl bildiyse bunu da bilir umarım ki kendisi hamit ve sneijder transferindeki kaynakların aynı olduğunu söyledi:troll:

bence transferin olumlu veya olumsuz sonuçlanması 2-3 günü bulur

antudan alıntı

Dün gece bir spor programı vardı Atilla Gökçe´nin de olduğu . Ben aysal´la birebir konuştum diyor . Sneijder tamamen bitmiş dedi ‚ tüm gs´lilar rahat uyabilir dedi . aysal imza atılmadığı için biraz temkinli konuşuyor yoksa

transfer bitti dedi
. Atıyor mu ‚ gerçekten doğru mu söylüyor anlamadım .

haberi olan varmı beyler

hangi gün hangi saat gelir bilmiyorum ama hazır kıta olabilirsiniz.twitter araç çubuğuna sneijder resmen Galatasaray 'da yazıp bekleyebilirsiniz.forum fazla sinir bozucu olabilyo.akşam görüşürüz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sanırım bir gun sonra yayınlıyorlar tiraj açısından. Bu haberi gördüm ben, gazetenin fotoğrafini yani.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Vallaha Sneijder haberleri çıktığı gün siteye Sneijder Galatasaraya, Dzeko İnter'e diye haber yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt