Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ali ece abimiz bizden bahsetti " gençler sabahlara kadar nöbet tutuyorlar onlar için inşallah gelir ayrıca fenerli bir yönetici devreye gireceğiz demiş"

Wesley'nin istediği rakamı öderiz ödemeyiz bunu bilemem ama beni düşündüren şey onun Milli Takım kariyeri. Bence onun kulüp bazından çok Milli Takım hedefi var, en azından bu daha büyüktür.

Şimdi bize gelse ÇL maçları hariç fazla gözü önünde olmayacak, bizim ligi kimse taktığı yok zaten. Bu onun için dezavantaj olabilir. Ama öte yandan, bu adamı kaç takım kadrosuna katmak istiyor belli değil(yani maddi anlamda kolay bir adam değil). Seçenekleri sınırlı olabilir, ve bu adam oynamak zorunda Dünya Kupasına kaptan olarak gidecek çünkü, o yüzden bizi seçmesi de bir olasılık.

O zaman hic gelmez. Van gaal, bizim Elia'ya transfer etmemizi engelliyen biri.

Elia'ya eger Turkiye'ye gidersen Milli takimi unut diyen biri.

Ayrica pek bilinmez ama Sneijder'in milli maclar oncesi verdigi demeclere bakin. Turkiye'yi oyle goren birir neden gelsin

Cift forvette 4-4-2 baklave tek forvette 4-2-3-1 oynariz.

şu anda alınabilecek üst düzey tecrübeli lider stoper bulsak da şampiyonlar liginde oynatamıyoruz o yüzden ligi zaten idare ederiz şampiyonlar liginde de gittiğimiz yere kadar ujfanın performansına göre sezon sonu daha top class bir transfer yapılabilir stoper kararını doğru buluyorum şahsen

4-4-2 den vazgecmelyiz artik..

Oynayacak 5. yerliyi transfer etmemiz şart gibi gözüküyor tamam eboue yokken sabri sağ bekte olunca 5 yerli oluyor sahada ama eboue gelince ya sol açıkta yada stoperde yerli oynatmamız gerekecek sabri-hakan balta 2 lisinden 1nin oynamasını istemiyorsak.

O zaman hic gelmez. Van gaal, bizim Elia'ya transfer etmemizi engelliyen biri.

Elia'ya eger Turkiye'ye gidersen Milli takimi unut diyen biri.

Ayrica pek bilinmez ama Sneijder'in milli maclar oncesi verdigi demeclere bakin. Turkiye'yi oyle goren birir neden gelsin

sneijder tartismasiz Hollandanin en iyi oyuncusu, onun yerini suan kimse dolduramaz..orasi kesin

Bu Twitter'deki TT olayı dünya çpında mı yoksa türkiye çapında mı ? ( Twit i hiç anlamıyorum )

Arkadaslar Sneijder'le beraber muhtemel kadromuz böyle yalnız kim kesilecek ?

Muslera , Eboue , Ujfa , Semih , Carlinhos , Hamit , Selçuk , Amrabat , Melo , Sneijder , Burak ?

amrabat yerine umut veya emre oynar ya da engin duruma göre..

O değil de bugüne kadar oyuncunun eşine kalan transferlerin yatmadığını hatırlamıyorum:)

Bu Twitter'deki TT olayı dünya çpında mı yoksa türkiye çapında mı ? ( Twit i hiç anlamıyorum )

2 side yani türkiye çapında çok konuşulan şeyler var bu şeyler daha çok konuşulunca dünya üzerinde en çok konuşulan konulardan olursa o zaman worldwide trend topic oluyor bildiğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt