Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

skysports@italy sneijder transfer to %99 galatasaray

troll yapında kuş katliamı olsunn:lol:

ali ece şunuda söyledi izleyen varsa zaten katılır " bu adam sağlam hani dedigi olan bir kişi" dedi ya şaşırmamki hamitin fiyatı onlar yüzünden yükseldi amrabata da devreye girdiler, biz sneijderi alırsak bu adamların belhandayla falan menunmu olucak renktaşlar . Yöneticileri tırnaklarını kemiriyordur:mad::mad::mad::mad:

O değil de bugüne kadar oyuncunun eşine kalan transferlerin yatmadığını hatırlamıyorum:)

Bence eşiyle falan alakası yok olayın zaten ailesi de eşide Türkiye'yi İstanbul'u seviyolar gibi duruyo ...

Olay tamamen daha iyi bir teklif gelirmi , kariyerim için Türkiye'ye gitmek nasıl bir hamle olur vs diye düşünme süresi istemiştir onu bekliyoruz bence ...

O zaman hic gelmez. Van gaal, bizim Elia'ya transfer etmemizi engelliyen biri.

Elia'ya eger Turkiye'ye gidersen Milli takimi unut diyen biri.

Ayrica pek bilinmez ama Sneijder'in milli maclar oncesi verdigi demeclere bakin. Turkiye'yi oyle goren birir neden gelsin

noldu elia onu dinledide noldu nerede ne yapıyor şuan. Koştu gitti sığır gibi juveye oynayamadan zararına satış. Bize gelseydi belkide coşacaktı. O yüzden ben o haberlere inanmıyorum çok hocalar lig ayırmaz öyle adamın oynaması önemli olan. İtalyaya ispanyaya gidiyorlar yedek oturuyorlar bu onlara zarar olarak döneceğini en iyi kurt hocalar bilir, sürekli oynamasını ister oyuncunun.

transfer nöbeti

kim dedi

ne zaman dedi

nerde dedi

bu 3 soruya verilcek cevabı arıyoruzz :)

ali ece şunuda söyledi izleyen varsa zaten katılır " bu adam sağlam hani dedigi olan bir kişi" dedi ya şaşırmamki hamitin fiyatı onlar yüzünden yükseldi amrabata da devreye girdiler, biz sneijderi alırsak bu adamların belhandayla falan menunmu olucak renktaşlar . Yöneticileri tırnaklarını kemiriyordur:mad::mad::mad::mad:

sneijder'in fiyatı yükselirse alamayız yanlız bizimkilerin düşündüğü ücret var çünkü

ali ece abimiz bizden bahsetti " gençler sabahlara kadar nöbet tutuyorlar onlar için inşallah gelir ayrıca fenerli bir yönetici devreye gireceğiz demiş"

Öyle kancık karılar gibi gizli gizli teklif eder bu ezik titrekler..

Çıkıp erkek gibi desin azize bizde talibiz diye..

O zaman nasıl madara ediyoruz dünya alem görsün..

Var mı lan maçanız, yiyo mu?? :asd:

Gazetecinin kendisine Fener diye sorunca pis pis gülmesi ve GALATASARAY ile pazarlık yapıp süre istemesi bile kuşların ne kadar rezil bir klüp olduğunun ispatıdır..

Re: Transfer Nöbeti

Bilmiyorsan yorum yapma. Akşam Atilla Gökçe dedi. Gün içinde GSTV'de başkanla programa çıkan adamlardan biriymiş

Sneijder formayı giymedikten sonra inanmam, geçtiğimiz yılların tecrübesi ile bén artık öyle internet ortamında ki bütün haberlere inanmıyorum. Sende öyle yapsan iyi olur.

renktaslar ben bu twitter deki duyumlara karsiyim ama size bi soru suana dek kim 100% dogru haber illetii twiter araciliyla?

sneijder'in fiyatı yükselirse alamayız yanlız bizimkilerin düşündüğü ücret var çünkü

benim fikrim şu iş o noktaları geçti bence iş sadece sneijderden gelicek haberde hatta ben sözlü olarak sneijderin tmm dedigini bile düşünüyorum iş sadece şu "Islak İmza" mevzunda

Bi hosting domain alıp kuş katliyamı mı yaptırsak acep ha. Güzel bir clone site yaparız kerizler sayesinde reklam gelirimizde olur onuda sneijdere yatırırz.(gidip forma vs alırız) :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt