Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
sadokidil - 09.01.2013 09:17

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Adamlar bizim forumdan alıntı yapıp gülüyorlardır şimdi
biggrin.gif
Boşverin bizde bu adama teklif yaptık kabul etmedi eşi falan‚ onlarınkini kabul ediyorsa varsın oynasın‚ Fatoş küfür edince ana avrat bir kere ben nereye düştüm der‚alacağı ücret fazla olursa 6alatasaraylı futbolcular kazan kaldırır iyi olur bizim açımızdan
smile.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

M.Ş. 3 yıllık makul ücrete anlaşıldı diyor biz ne tartısıyoruz ki adam açıklamayı bekliyelim artık dyor tabi sneijder olunca kımse inanamıyor :)

Fenerbahçe kulüp bazında olsun başkan bazında olsun çapı yetmez para yükseltmeye..Karaktersiz kişiliksiz ergenlikte yöneticilerinin angut taraftarıyla beraber ancak bok atabileceği bir kulüp olabilir..Alıp getireceğiz küş ölümleri mi oluyor intihar teşebbüsleri mi oluyor banane ne oluyorsun olsun salaklara..

benim fikrim şu iş o noktaları geçti bence iş sadece sneijderden gelicek haberde hatta ben sözlü olarak sneijderin tmm dedigini bile düşünüyorum iş sadece şu "Islak İmza" mevzunda

bizle 4m€ anlaşmışken bu hıyarlar sneijder al sana 5m€ derse ne olucak yapar mı yaparlar ondan sonrada iş bence sneijder'in sözlerine kalır :sad007:

Fazla gaza geliyorsunuz arkadaslar. Bazi arkadaslar Galatasaray formasini giymis Sneijderi profil resmi olarak koymuslar. Simdi Sneijder alinmasa husrana ugrayacagiz ve yine yonetime saldiracagiz. Bekleyip gorecegiz artik, ama dedigim gibi fazla gaza gelmeyelim. Keske baskan hic bu konuda bahs etmeseydi ve anlasilmadanda KAP a bildirilmeseydi. Simdi kesin yine fiyati yukselecektir.

Öyle kancık karılar gibi gizli gizli teklif eder bu ezik titrekler..

Çıkıp erkek gibi desin azize bizde talibiz diye..

O zaman nasıl madara ediyoruz dünya alem görsün..

Var mı lan maçanız, yiyo mu?? :asd:

Bide şöyle düşünmeli oyuncu bazında bir adam geliyor inter ve milan başkanları ile çay partisi verip gidiyor. Diğer adam geliyoe ne olduğu belli değil kimdir nedir bilmiyor. Oyuncu gözünde bakarsan zaten bu rezilliğe girişmemeli.

Herif derki lan bu Galatasray başkanı ...lı herifmiş baksana. Diğerinin adını yazsa bir tarayıcıya önüne ilk çıkacağı kelime şike olacak ve bu adam dünyada göz önünde olan birisi.

Peh gülüşüne hala kahkaha atıyorum

İBRAHİM SETEN@ibrahimseten Yolanthe Sneijder'i İstanbul'a gelmek için Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude ikna ediyor.. Kaderin cilvesine bak hele!

bizle 4m€ anlaşmışken bu hıyarlar sneijder al sana 5m€ derse ne olucak yapar mı yaparlar ondan sonrada iş bence sneijder'in sözlerine kalır :sad007:

Sorsana böyle bir eziklik beklenirmi Tarihleri illegal abi eziklerin. yanlız dikkatinizi çektimi amrabat = 8 €. sneijder. 8 €

Yolanthe Sneijder'i İstanbul'a gelmek için Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude ikna ediyor..

Böyle bişey dönüyor şimdide
:asd: Kuşlar asar valla Kuyt ve eşini :D

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
ByAdem190752 - 09.01.2013 12:55[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Alabileceklerini sanmıyorum‚ almalarını da asla istemiyorum..

Eğer alırlarsa da bizim kocaman teknik adamımıza burdan saygılarımı sunuyorum.. Sen Spartak gibi bir takımı geçemezsen adamlar Şampiyonlar Ligi´nde sana düşen payı da alırlar‚ bu aldıkları payla da böyle adamlar alırlar.

Hadi bakalım paraları çöpe atmaya devam. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İBRAHİM SETEN@ibrahimseten Yolanthe Sneijder'i İstanbul'a gelmek için Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude ikna ediyor.. Kaderin cilvesine bak hele!

Seten yine telefon mu dinliyor yoksa kısır günü olmuş da oraya katılıp kulak misafiri mi olmuş?

Bide şöyle düşünmeli oyuncu bazında bir adam geliyor inter ve milan başkanları ile çay partisi verip gidiyor. Diğer adam geliyoe ne olduğu belli değil kimdir nedir bilmiyor. Oyuncu gözünde bakarsan zaten bu rezilliğe girişmemeli.

Herif derki lan bu Galatasray başkanı ...lı herifmiş baksana. Diğerinin adını yazsa bir tarayıcıya önüne ilk çıkacağı kelime şike olacak ve bu adam dünyada göz önünde olan birisi.

Peh gülüşüne hala kahkaha atıyorum

O gülüşün trend olması için ne yapmak lazım twitterda :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt