Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

az once ntvsporun radyosunda dinledim atilla gokcek (dun baskanın ajandası programına konuk olan yazar) katılmıstı yayına ve soyle dedi reklam arasında baskan bize aslında snejderin fiilen bittigini fakat KAPa bildirmeden once acıklamanın uygun olmayacagını soyledi dedi

ve cıkan bu son haberler yani italyan medyasına gore anlasılmadı haberleri baska biri yayına baglanmıstı dedi ki menejer oyunlarından dolayı cunku GALATASARAY direk oyuncuyla anlasma sagladı menejerde payını istiyor bu yuzden italyadaki gazetelerde daha cok menejerlerle is yapan bir yer oldugu icin boyle haberleri cıkarıyorlar dedi

Hollanda'dan Tır larla gelecek çimlerin üzerine eşyaları atsın gelsin işte... bedava nakliyat..

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

Wesley Sneijder sesleri yükseliyor heryerden. Yavas yavas bende bu isin bittiginden emin oluyorum.

img-troll-oktay-etoo-bitmis758.jpg

seten'e twit attım şimdi. bu duyumları nerden alıyorsunuz çok merak ediyorum diye. bakalım cevap verecek mi :D

Hayırlısıyla açıklasalar da rahatlasak. Sabahtan beri bi karın ağrısıdır aldı başını gitti la.

[video=youtube;H4TOfAlVWRU]https://www.youtube.com/watch?v=H4TOfAlVWRU[/video]

Bu Seten bugün haber çıkmazsa gece saat 11e doğru totosundan "Sneijder olmuyor,şöyle pürüz var böyle pürüz var " demezse adam değilim..Adamın hayatı yalan dolan..

Valla evden çıkmayı düşünüyorum artık tam 24 saattir Sneijder'i bekliyorum. Yeter artık çıkıp gezecem arkadaş. Geldiğimde inşallah KAP'arız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt