Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sorsana böyle bir eziklik beklenirmi Tarihleri illegal abi eziklerin. yanlız dikkatinizi çektimi amrabat = 8 €. sneijder. 8 €

Aylardır kadro dışı adam.Normal fiyatı.Aylardır kadro dışı olan adama Araplar bile çok yüksek bonservis vermez.İnter gitse de kurtulsak gözüyle bakıyor şu anda zaten.

1-2 saatden beri dusünüyorumda

SNYDER Galatasaray gelicek 100 de 100.

Nedenleri bu Sene GSnin Transfer hareketleri ve taktikleri.

1- Dany süpriz olarak tak deyip ortaya cikdi hani onu bosverelim.

2- Hamit . Haftalarca acik acik Hamiti istiyoruz ugrasiyoruz dendi . Fener di yok GS di falan fisman tam Fener aliyor dendiginde bi Kap 1-2 gün sonra Aciklama bizde. Herkez gelmiyecek zanetdiginde geldi.

3- Amrabat . Kap sonra olmadi haberleri Ümit kesildi alamayiz falan fisman dendi ondan sonra Sürprizce bi KAp 1-2 gün sonra Aciklandi

4- Burak - Yok avrupadi yok su du yok budu . Tam Rusyaya gidiyordu bi KAP tak burak bizde

Yönetim bu sene baya kurnaz ve isini biliyor gibi haraketler yapdi sene basi.

Bence Snyder gelicek tam o yüzden cunkü cogu kisi bu transfer zor veya imkansiz gördugü icin olucak.

1-2 saatden beri dusünüyorumda

SNYDER Galatasaray gelicek 100 de 100.

Nedenleri bu Sene GSnin Transfer hareketleri ve taktikleri.

1- Dany süpriz olarak tak deyip ortaya cikdi hani onu bosverelim.

2- Hamit . Haftalarca acik acik Hamiti istiyoruz ugrasiyoruz dendi . Fener di yok GS di falan fisman tam Fener aliyor dendiginde bi Kap 1-2 gün sonra Aciklama bizde. Herkez gelmiyecek zanetdiginde geldi.

3- Amrabat . Kap sonra olmadi haberleri Ümit kesildi alamayiz falan fisman dendi ondan sonra Sürprizce bi KAp 1-2 gün sonra Aciklandi

4- Burak - Yok avrupadi yok su du yok budu . Tam Rusyaya gidiyordu bi KAP tak burak bizde

Yönetim bu sene baya kurnaz ve isini biliyor gibi haraketler yapdi sene basi.

Bence Snyder gelicek tam o yüzden cunkü cogu kisi bu transfer zor veya imkansiz gördugü icin olucak.

umarim gelir..ama reyes forlan unutmadik.

Aynı haber mi? Şimdiye kadar "yada İnterde kalacak" haberi okudun mu ?

Peki neden paylaşıyorum sana göre?

Bana göre bir şey paylaşmıyorsun dostum nerden ne bulduysn önümüze koyuyorsun sonra insanların burada sinir katsayısı artıyor. Biraz dikkat et ben kimseye şunu bunu yapma demiyorum.

ya arkadaslar bende umutsuzdum ancak bu atilla gökce nin acıklamalarını izlemediniz mi baskan bitti demiş yatta arada Gürcan İlginç te araya girip menajer Kazım Avcı dan aldıgı bilgiyi söylüyo...valla inanamıyorum bende ama galiba oluyo...

Sneijder ancak olumlu olarak açıklansa bile Cuma günü 7-8 gibi açıklanır bakın görün :yenieek:

[video=youtube;_0VXpBik9OA]https://www.youtube.com/watch?v=_0VXpBik9OA[/video]

gecen gollu atmisti

Carlinhos nedir abi ya,Sneijder'den daha fazla uğraştırıyor aylardır,sanki Dani Alves..Abi Sneijder gelebilmeyi düşünüyorken Carlinhos yok gelmem falan diyormuş bırakalım gelmesin yani nedir..Bastos'la uğraşsak hiç değilse daha kolay olurdu gibi..

Sneijder'in alternatifi gibi mi düşünülüyor yoksa Chadli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt